Lifestyle

Τραϊάνα Ανανία: «Έχω λάβει γυμνές φωτογραφίες αλλά το περιεχόμενο δεν είναι ενδιαφέρον»

Τραϊάνα Ανανία: «Έχω λάβει γυμνές φωτογραφίες αλλά το περιεχόμενο δεν είναι ενδιαφέρον»

Πηγή Φωτογραφίας: @traiana.anania

Τραϊάνα Ανανία: «Μετά πήγα με το βρακί πίσω και πέρασα μέσα από τον κόσμο… με το βρακί και το σουτιέν! Ήταν πολύ άβολο και πολύ κακό! Αυτός που το έκανε να κάει στην κόλαση»

Η Τραϊάνα Ανανία εμφανίστηκε στην εκπομπή «After Dark» με τον Θέμη Γεωργαντά το βράδυ της Κυριακής 9 Απριλίου και οδηγήθηκε στο γνωστό εξομολογητήριο όπου περιέγραψε την πιο άβολη στιγμή που έχει ζήσει στη σκηνή ενώ ανέφερε ποιος είναι ο λόγος που δεν θέλει να ξανά συμμετέχει σε περιοδεία.

«Στο παρελθόν εργαζόμουν σαν χορεύτρια σε νυχτερινά μαγαζιά και, όταν έβγαινα για να χορέψω, φορούσα πάντα κάτι σαν μπουρνουζάκι ή κάπα ή κάτι τέτοιο. Οπότε περνούσα μέσα από τον κόσμο με αυτό και, όταν ανέβαινα στη σκηνή, το άφηνα δίπλα, χόρευα και όταν κατέβαινα το ξανάβαζα. Μια φορά, λοιπόν, κατέβηκα από τη σκηνή και μου το είχαν κλέψει», εξομολογήθηκε η ηθοποιός.

«Μετά πήγα με το βρακί πίσω και πέρασα μέσα από τον κόσμο… με το βρακί και το σουτιέν! Ήταν πολύ άβολο και πολύ κακό! Αυτός που το έκανε να κάει στην κόλαση», πρόσθεσε.

«Έχω μετανιώσει για συνεργασία που έχω κάνει και δεν θα ξαναπήγαινα περιοδεία. Μία περιοδεία έχω πάει και μπορείτε να την βρείτε στο google ποια είναι. Ήταν πολύ κακό και πατριαρχικό και ανδροκρατούμενο το όλο κλίμα και κακή ποιότητα» ανέφερε η Τραϊάνα Ανανία αφήνοντας αιχμές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments