Αθλητισμός

Καρυπίδης στη Λίγκα: «Ο Μπένετ μου επιβεβαίωσε ότι δεν μπορούσε να βρει τους Πολωνούς διαιτητές»

Καρυπίδης στη Λίγκα: «Ο Μπένετ μου επιβεβαίωσε ότι δεν μπορούσε να βρει τους Πολωνούς διαιτητές»

Πηγή Φωτογραφίας: ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI

Όσα ανέφερε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης στο Δ.Σ. της Λίγκας...

Ο Θόδωρος Καρυπίδης, ανέφερε στο Δ.Σ. της Λίγκας ότι είχε επικοινωνία με τον Στιβ Μπένετ που του επιβεβαίωσε ότι οι Πολωνοί διαιτητές την Κυριακή ήταν ”εξαφανισμένοι”, μετά απ’ όσα έγιναν κατά την πτήση τους στην Ελλάδα και το επεισόδιο που είχαν εντός αεροπλάνου και στο αεροδρόμιο με Έλληνες που ταξίδευαν από την Βαρσοβία. 

«Ο Μπένετ μου επιβεβαίωσε ότι δεν μπορούσε να βρει τους διαιτητές και μου είπε ότι προβλέπεται να γίνει αντικατάστασή τους. Δεν γινόταν να αναβληθεί το παιχνίδι», ανέφερε ο Καρυπίδης και πρόσθεσε:

«Μας λένε ότι κάναμε κοινό αίτημα με την ΑΕΚ. Κανένα κοινό αίτημα. Από την ΕΠΟ μας είπαν να στείλουμε αίτημα να αντικατασταθούν από Έλληνες διαιτητές. Βρεθήκαμε στη μέση. Είναι ψέματα πως υπήρξε κοινό αίτημα. Εμείς ζητήσαμε με επιστολή μας την αντικατάστασή τους. Μετά με ξαναπήρε ο Μάνταλος τηλέφωνο και μου είπε ότι ο κανονισμός λέει πως θα παίξει το ματς ο 4ος. με τον ΠΑΟΚ μας χειρούργησαν. Τον άλλο τον συνέλαβαν. Με τον Παναθηναϊκό δεν έδιναν τα χέρια. Δεν έχουν καμία σχέση οι διαιτητές με αυτούς που έφερνε ο Κλάτενμπεργκ. Έχουμε καεί από τους ξένους. Πόσο χειρότεροι θα ήταν οι Έλληνες. Τελικά έπεσα έξω. Καλούμε τους Μπένετ και Μάνταλο να σηκωθούν να φύγουν. Θέλουμε ελίτ διαιτητές, σοβαρούς στα επόμενα παιχνίδια. Και να μη μας απειλούν πως θα βάλουν ξένο διαιτητή με τον Βόλο. Αρκετά ως εδώ».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments