Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ο πράσινος MVP και το έντονο ενδιαφέρον από την Ιταλία

Παναθηναϊκός: Ο πράσινος MVP και το έντονο ενδιαφέρον από την Ιταλία

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ένας από τους βασικούς λόγους που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος είναι ο Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Ο γκολκίπερ του ''τριφυλλιού'' προσφέρει ασφάλεια κάτω από τα γκολπόστ και με τις επεμβάσεις του, κατευθύνει την ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς σε θέση οδηγού.

Άλλωστε ρίχνοντας μια ματιά στα μέχρι τώρα στατιστικά του γίνεται φανερό το πόσο εντυπωσιακή είναι η φετινή σεζόν για τον Ιταλό τερματοφύλακα. Μόλις 12 φορές έχει παραβιαστεί η πράσινη εστία του, ενώ το ”κοντέρ” έχει καταγράψει και 19 clean sheets σε 29 ματς πρωταθλήματος. Οπότε αν στο τέλος μιας ιδιαιτέρως δύσκολης και απαιτητικής διαδρομής βρεθεί στην πρώτη θέση της τελικής βαθμολογικής, τότε ο τίτλος του MVP δικαιωματικά θα ανήκει στον Μπρινιόλι.

Έντονο το ενδιαφέρον άλλων ομάδων για την περίπτωση του:

Φυσικά οι φετινές του εμφανίσεις δεν έχουν περάσει απαρατήρητες. Για την ακρίβεια, έχουν ήδη περάσει προς το Ιταλικό πρωτάθλημα. Ιταλικά μάτια είναι στραμμένα πάνω στον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Και ο ίδιος το γνωρίζει αρκετά καλά.

Μπορεί το συμβόλαιό του να ολοκληρώνεται σε έναν χρόνο, ωστόσο τα πάντα είναι ανοιχτά ακόμα και για το προσεχές καλοκαίρι. Η ιδέα του επαναπατρισμού έχει στρογγυλοκαθίσει στη σκέψη του Μπρινιόλι και δεν αποκλείεται το σοβαρό ενδιαφέρον να μετουσιωθεί και σε επίσημη κρούση προς την πλευρά του Παναθηναϊκού.

Για αυτό εξάλλου και οι ”πράσινοι” έχουν ανοιχτές τις βλέψεις τους για την απόκτηση βασικού γκολκίπερ. Με τον 31χρονο να έχει το ένα πόδι στην πατρίδα του, ο Παναθηναϊκός είναι υποχρεωμένος να έχει έτοιμες λύσεις στο μπλοκάκι του. Το διακριτικό σκανάρισμα της αγοράς γίνεται από τους ”πρασίνους” με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να σημαδεύουν αρκετές περιπτώσεις.

Ωστόσο τίποτα δεν θεωρείται δεδομένο, καθώς υπάρχει στη μέση και ένα συμβόλαιο. Αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή το ενδιαφέρον από την Ιταλία παραμένει αμείωτο και είναι κάτι παραπάνω από σοβαρό για τον Αλμπέρτο Μπρινιόλι. Μένει να φανεί το πως θα εξελιχθεί αυτή η υπόθεση. Με τον Παναθηναϊκό να κινδυνεύει να ”χάσει” έναν από τους εφετινούς MVP της προσπάθειας του Γιοβάνοβιτς.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments