Αθλητισμός

Κούγιας: “Είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί, αλλά θα τον… λιώσω – Θα τους πιω το αίμα”!

Κούγιας: “Είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί, αλλά θα τον… λιώσω – Θα τους πιω το αίμα”!

Πηγή Φωτογραφίας: PRINT SCREEN

Ο νέος ιδιοκτήτης του Γηραιού ξεκίνησε φορτσάτος στη νέα του ομάδα!

Ο Ηρακλής μπήκε και τυπικά στην εποχή Αλέξη Κούγια, με τον τελευταίο να παραχωρεί συνέντευξη Τύπου από κοινού με τον ιδιοκτήτη της ΠΑΕ, Στράτο Ευγενίου και τον Τομ Παπαδόπουλο για τη νέα συνεργασία.

Μιλώντας ενώπιον των media στην αίθουσα εκδηλώσεων του Δημαρχείου Θεσσαλονίκης, ο έμπειρος παράγοντας χαρακτήρισε τη χθεσινή ως μια άκρως ευτυχισμένη ημέρα για τον ίδιο, υποσχέθηκε πως ο Γηραιός δεν θα ξαναπτωχεύσει, ενώ στη διάρκεια της ομιλίας του βούρκωσε ενθυμούμενος μια στιγμή από το παρελθόν με τον αείμνηστο πρώην πρόεδρου του συλλόγου, Πέτρο Θεοδωρίδη.

Παράλληλα, ο Κούγιας δέχθηκε αρκετές ερωτήσεις για το ποδοσφαιρικό του παρελθόν, αλλά και για τους λόγους πως έχει… κυνηγήσει αρκετές φορές μέχρι τώρα την ομάδα.

Χαρακτηριστικά ρωτήθηκε: «Όταν ήσασταν στη Λάρισα, είχατε πει να μείνει ο Παναθηναϊκός και όχι ο Ηρακλής για το τηλεοπτικό συβμόλαιο. Εγώ δεν πάω κόντρα στο συναίσθημα. Πέρυσι, δεν αφήνατε να γράφετε Ηρακλής η ομάδα».

Δείτε όσα είπε για τον Παναθηναϊκό μετά το 1.19.00: Και απάντησε ο Κούγιας«Από τότε που όλοι κατάλαβαν ότι είμαι παθολογικά άρρωστος με το ποδόσφαιρο, θα δείτε στο κινητό μου πόσες ιστορικές ΠΑΕ θέλουν να ασχοληθώ μαζί τους. Μέχρι και τον ΠΑΟΚ κάποια στιγμή ασχολήθηκαν να αγοράσω. Μέχρι και με Ζαγοράκη είχα κάνει ραντεβού. Όλοι θέλουν να τους αγοράσουν. Κανείς δεν ξέρει ότι είχα πάρει και μεταγραφή στον Ηρακλή στα 17 μου, αλλά είχα ένα ατύχημα και έτσι έγινε δικηγόρος. Αλλά τι θέλετε, να είμαι αντίπαλος του Ηρακλή και να μην αναδείξω το πρόβλημα; Αυτό θα ήταν απιστία.

Και εγώ μέσα μου Παναθηναϊκός είμαι. Αλλά αύριο που θα έρθω σε κόντρα με τον Παναθηναϊκό, σημαίνει πως δεν θα τον λιώσω; Εγώ είμαι Παναθηναϊκός από μικρό παιδί. Αλλά όταν ήμουν στον Ηρακλή παίζαμε στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό που ήταν παντοδύναμος, με την οικογένεια Βαρδινογιάννη. Καθόμασταν και από πίσω μου ήταν όλη η οικογένεια Βαρδινογιάννη, ο Βαρδής, ο Θόδωρος όλοι μαζί. Κάποια στιγμή στο 89’, παίρνει την μπάλα ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς, την περνάει κάτω από τα πόδια του Καλιντζάκη και βρίσκεται με τον τερματοφύλακα και έρχεται ο Καλιτζάκης και τον γκρεμίζει. Και λέω εγώ με… θράσσος. Ρε π@@, αυτό θα το έδινε και ο Γιώργος.

Από αυτό καταλαβαίνεις, ότι ο Κούγιας θα είναι ο πιο φανατικός οπαδός του Ηρακλή, θα τους πιω το αίμα τώρα που είμαι συνιδιοκτήτης. Λένε ότι είμαι ο καλύτερος δικηγόρος στην Ελλάδα, δεν το ξέρω αυτό, αλλά ξέρω νομικά».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments