Αθλητισμός

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον 3-3

Άρσεναλ – Σαουθάμπτον 3-3

Πηγή Φωτογραφίας: AP PHOTO

Η Αρσεναλ ήταν φάτσα με την εντός έδρας ήττα από την τελευταία, Σαουθάμπτον, όμως με γκολ στο 88’ και το 90’ πήρε 3-3 και είναι στο +5 με δύο ματς περισσότερα από την Σίτι

Δεν την πήγε καλά η Παρασκευή την Αρσεναλ, η οποία για τρίτο σερί ματς δέχθηκε 2+ γκολ και στο φινάλε έσωσε έναν βαθμό, ο οποίος στο σημείο που βρισκόμαστε, είναι σημαντικός. Ετσι, οι Gunners βρίσκονται πλέον 6 ματς πριν το τέλος και με δύο ματς περισσότερα έχουν διαφορά 5 βαθμώς από τη 2η, Μάντσεστερ Σίτι.

Το ξεκίνημα στο ματς, ήταν ό,τι χειρότερο για την Αρσεναλ. Στα 27 δευτερόλεπτα ο Ράμσντεϊλ θέλησε να παίξει με τα πόδια στον Ζιντσένκο, όμως έκανε τραγικό λάθος, πέταξε την μπάλα στον Αλκαράς, ο οποίος με διαγώνιο τελείωμα στο παραθυράκι έγραψε το 0-1. Ηταν ένα σοκ για την ομάδα του Μίκελ Αρτέτα, όμως τα πράγματα μπορούσαν να γίνουν πολύ χειρότερα. Και αυτό συνέβη στο 14’ όταν οι γηπεδούχοι πούλησαν φτηνά την κατοχή, ο σκόρερ έβγαλε κάθετη στην πλάτη του Γκάμπριελ για τον Γουόλκοτ και εκείνος πλήγωσε την «πρώην» για το 0-2. Η Αρσεναλ είχε πλέον ένα βουνό να ανέβει, όμως βρήκε τον τρόπο να μπει άμεσα στη διεκδίκηση της νίκης. Στο 20’ ο Οντεγκααρντ βρήκε στα δεξιά τον Σάκα, εκείνος γύρισε από μέση απόσταση και ο Μαρτινέλι με πειστικό τελείωμα μείωσε σε 1-2 και επανέφερε τον ενθουσιασμό στο Emirates. Το σκορ όμως παρέμεινε για το ημίχρονο, αφού στο 28’ η κεφαλιά του Οντεγκααρντ πέρασε έξω και στις καθυστερήσεις ο Ζεσούς είδε πρώτα τον keeper, Μπαζούνου, να τον σταματά και στη συνέχεια τον Αλκαράς να κόβει πάνω στη γραμμή.

Στην επανάληψη, έγινε «χαμός». Στο 66’ έπειτα από κόρνερ του Γουόρντ-Πρόουζ, ο Μπέλα-Κότσαπ πήρε την πρώτη κεφαλιά και ο Τσαλέτα-Τσαρ με δεύτερη έκανε το 1-3, το οποίο φάνηκε ότι θα διατηρεί μέχρι το φινάλε. Ομως. Στο 88’ με καταπληκτικό τεχνικό σουτ στην απέναντι γωνία ο Οντεγκααρντ μείωσε σε 2-3 και στο 90’ ο Σάκα από κοντά μετά την επέμβαση του Μπαζούνου στο σουτ του Ζεσούς έφερε το ματς στα ίσα. Στο 93’ ο Τροσάρ έφτασε κοντά στο να κάνει την ολική ανατροπή για την Αρσεναλ, όμως το τρομερό αριστερό του πήγε στο οριζόντιο και το 3-3 έμεινε ως το τελικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments