Lifestyle

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Όταν πέθανε ο πατριός μου που με έχει μεγαλώσει με στιγμάτισε δεν μπορούσα να επανέλθω»

Μαρία Λουίζα Βούρου: «Όταν πέθανε ο πατριός μου που με έχει μεγαλώσει με στιγμάτισε δεν μπορούσα να επανέλθω»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

Είναι κάποιες περιπτώσεις όταν συμβαίνουν ακραία πράγματα, για παράδειγμα ένας θάνατος, είναι δύσκολο, θέλει τον χρόνο του", εξομολογείται η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα για τη ζωή μας» βρέθηκε το πρωί της Κυριακής η Μαρία Λουίζα Βούρου. Η παρουσιάστρια και ιδιοκτήτρια wellness site μίλησε στον Μιχάλη Κεφαλογιάννη για την ψυχική ηρεμία και για το πώς η καθημερινότητά μας την επηρεάζει αρνητικά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Maria Louiza Vourou (@maria_louiza_real)

«Εκεί που ένιωσα πιο πολύ και δεν το περίμενα είναι αυτό το κομμάτι της αϋπνίας. Πραγματικά όταν δεν κοιμάσαι καλά μετά τα νεύρα σου είναι «κρόσσια». Προσπαθώ να βρίσκω έστω 10-15 λεπτά μέσα στην ημέρα που πραγματικά να μην κάνω τίποτα, να πάρω μία βαθιά ανάσα και να βάλω στην άκρη ό,τι με απασχολεί», ανέφερε η Μαρία Λουίζα Βούρου.

«Καμιά φορά η καθημερινότητα δεν σε αφήνει, ανάλογα και το επάγγελμα του καθενός. Είναι κάποιες περιπτώσεις όταν συμβαίνουν ακραία πράγματα, για παράδειγμα ένας θάνατος, είναι δύσκολο, θέλει τον χρόνο του. Όταν έχασα τον πατριό μου που με έχει μεγαλώσει με στιγμάτισε και με δυσκόλεψε στο να επανέλθω», τόνισε στη συνέχεια.

«Δεν είμαι σε υπερβολικό βαθμό αγχώδης, γιατί λέω πως εάν αγχώνομαι τώρα που δεν έχει συμβεί κάτι, πώς θα είμαι όταν συμβεί; Προσπαθώ να κρατάω την ψυχραιμία μου», υπογράμμισε η Μαρία Λουίζα Βούρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments