Αθλητισμός

Πρωινός Τύπος για ΑΕΚ

Πρωινός Τύπος για ΑΕΚ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISI

Η «κρύα» εκδίκηση της ΑΕΚ,το... τέταρτο ημίχρονο της Κυριακής

ΝΙΚΟΣ ΑΣΗΜΑΚΟΠΟΥΛΟΣ – LIVE SPORT

Για το προχθεσινό ματς του Ολυμπιακού με την ΑΕΚ δεν υπάρχουν αμφιβολίες. Με εξαίρεση μερικούς υπερφανατίλες, δεν έχω ακούσει να διατυπώνεται η παραμικρή ένσταση και από τους ΑΕΚτζήδες για όσα είδε “όλος ο κόσμος”. Οι συντριπτικά περισσότεροι οπαδοί πανηγύρισαν έξαλλα τη νίκη της ομάδας τους, αλλά δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να δικαιολογήσουν τον Ιταλό διαιτητή για οτιδήποτε από όσα σφύριξε υπέρ της ομάδας τους. Μάλιστα, μερικοί χάρηκαν ακόμη περισσότερο επειδή έβαλαν από κάτω τον Ολυμπιακό με ευνοϊκή διαιτησία. Και ένιωσαν μεγαλύτερη ικανοποίηση, βλέποντας τους αντιπάλους να… πετάνε μπάλες στο τερέν για να διακωμωδήσουν το παιχνίδι. Ήταν μία μικρή κρύα εκδίκηση και για το… “πέστε κάτω οέ οέ οέ”, σε ένα παρόμοιο περιστατικό πριν από πολλά χρόνια, στο οποίο βρέθηκε σε ρόλο θύματος η ΑΕΚ.

Ενώ, δηλαδή, στο 0-0 με τον παναθηναϊκό πριν από λίγο καιρό έβρισκαν χίλια δύο υπερασπιστικά επιχειρήματα -τραβηγμένα- έστω, από τα μαλλιά- υπέρ εκείνου του απίθανου Νταμπάνοβιτς, προχθές απέφυγαν να μιλήσουν για διαιτησία. Από την άλλη, βέβαια, δεν μπορείς να πεις τον Μάσα στημένο ή οτιδήποτε από αυτά που υποστηρίζει ουσιαστικά με τις ανακοινώσεις του ο Ολυμπιακός. Και να υπάρχει αυτό το “σύστημα” που ο Μαρινάκης πιστεύει ότι τον κυνηγάει, μάλλον απίθανο να επηρεάζει διεθνώς καταξιωμένους ρέφερι.

ΠΑΝΟΣ ΛΟΥΠΟΣ – ΩΡΑ

Η κούρσα του τίτλου είναι πλέον ξεκάθαρα ανάμεσα σε δύο, ΠΑΟ και ΑΕΚ, κι ενώ απομένουν πέντε αγωνιστικές. Με φαβορί θεωρητικά τους «πράσινους», καθώς έχουν την Ένωση στη Λεωφόρο, έχουν την ισοβαθμία άρα και την ισοπαλία στο μεταξύ μας υπέρ τους, αλλά και πιο βατό πρόγραμμα, αφού πλέον θα πάνε ακόμα και στο Φάληρο, με τον ΟΣΦΠ τελειωμένο και πιθανώς τιμωρημένο.Αυτή είναι η πραγματική εικόνα της κατάστασης αυτή τη στιγμή, οπότε όχι απλά δεν έχει νόημα, αλλά επιβάλλεται να τέλειωσαν χθες οι χαρές και οι πανηγυρισμοί για το «διπλό» στο «Γ. Καραϊσκάκης». Υπάρχουν τέσσερις αγώνες-φωτιά για την ΑΕΚ και πρέπει να τους κερδίσει όλους, ώστε να κάνει φιέστα τίτλου την τελευταία αγωνιστική, στην «Αγιά Σοφιά» κόντρα στον Βόλο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments