Lifestyle

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα δύσκολη εφηβεία με μεγάλη, γαμψή μύτη και πάρα πολλά σπυριά και κιλά»

Κατερίνα Καινούργιου: «Είχα δύσκολη εφηβεία με μεγάλη, γαμψή μύτη και πάρα πολλά σπυριά και κιλά»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

"Δεν ήμουν ένα κορίτσι που θα με φλέρταραν, δεν είχα αυτοπεποίθηση καθόλου" εξομολογήθηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Αφορμή από την εξομολόγηση της Φελίσιας Τσαλαπάτη για τα κιλά της πήρε η Κατερίνα Καινούργιου, το πρωινό της Παρασκετής, προκειμένου να προχωρήσει σε μια προσωπική εξομολόγηση στον αέρα της εκπομπής Super Κατερίνα στον Alpha.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Kainourgiou Official (@katken85)

Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Καινούργιου εξομολογήθηκε πως «στο σχολείο ήμουν ένα παιδί πάρα πολύ ντροπαλό, είχα αρκετά παραπανίσια κιλά και ήμουν πάρα πολύ απεριποίητο. Σκέψου, δηλαδή, ότι οι γονείς μου δεν με άφηναν να βγάζω τα φρύδια μου όταν όλα τα άλλα κοριτσάκια είχα αρχίσει ήδη στο Λύκειο να περιποιούνται. Είχα μια πολύ μεγάλη, γαμψή μύτη και θυμάμαι ότι στην εφηβεία είχα αγριέψει πάρα πολύ και είχα πάρα πολλά σπυριά».

«Ήταν μια εικόνα που δεν είχε καμία σχέση με την σημερινή αλλά για να πω την αλήθεια δεν με πολυένοιαζε. Δεν ήμουν ένα κορίτσι που θα με φλέρταραν, δεν είχα αυτοπεποίθηση καθόλου. Πέρασα μια πολύ δύσκολη εφηβεία και πολλά κορίτσια την περνάνε και όχι μόνο εξωτερικά. Βγαίνει και στα ορμονικά σου και κλείνεσαι στον εαυτό σου».

«Δούλεψα πάρα πολύ με τον εαυτό μου και κάθε πράγμα πιστεύω ότι πρέπει να γίνεται στον καιρό του. Δηλαδή στεναχωριέμαι όταν βλέπω κορίτσια, 13 και 14 χρονών, να βιάζονται να μεγαλώσουν» πρόσθεσε, ακόμα, η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της ψυχαγωγικής της εκπομπής στον Alpha.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments