Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για… ρεκόρ στο ΟΑΚΑ

Παναθηναϊκός: Ετοιμάζεται για… ρεκόρ στο ΟΑΚΑ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο κόσμος των “πρασίνων” προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για τον τρίτο τελικό με τον Ολυμπιακό το Σάββατο {6/5, 19:00} στο Κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων.

Μια νίκη απομένει για να γράψει ιστορία:

Το Σάββατο {6/5} στις 19:00 φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ τον “αιώνιο” αντίπαλό του.

Ο Παναθηναϊκός απέχει μία νίκη από την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Volley League Γυναικών, καθώς προηγείται στη σειρά με 2-0.

Οι ”πράσινοι” προετοιμάζουν τον κόσμο τους, καθώς θέλουν να δημιουργήσουν ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών στη χώρα, μιας και καμία γυναικεία ομάδα δεν έχει επιχειρήσει να αγωνιστεί ποτέ σε τόσο μεγάλο γήπεδο με την παρουσία τόσου κόσμου στις εξέδρες.

H ανακοίνωση του Παναθηναϊκού για την αναμέτρηση που πλησιάζει:

”Ο κόσμος του Παναθηναϊκού προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς για τον σαββατιάτικο τελικό με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το Σάββατο 6 Μαϊου στις 7μ.μ. για τη Volleyleague γυναικών.

Οι ”πράσινοι” οπαδοί” ετοιμάζονται να γράψουν ιστορία στο γυναικείο βόλεϊ στην Ελλάδα καθώς αναμένεται το Σάββατο να δημιουργήσουν ρεκόρ προσέλευσης όλων των εποχών στη χώρα.

Για πρώτη φορά τους δίνεται η ευκαιρία να πάνε μαζικά σε αγώνα γυναικείου βόλεϊ σε ένα τόσο μεγάλο γήπεδο και πάνε για πανελλήνιο ρεκόρ στην εξέδρα καθώς καμία γυναικεία ομάδα δεν έχει επιχειρήσει να αγωνιστεί ποτέ σε τόσο μεγάλο γήπεδο”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments