Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Κανένα ρίσκο με Νάρεϊ

ΠΑΟΚ: Κανένα ρίσκο με Νάρεϊ

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Η κατάσταση υγείας του Γερμανού μεσοεπιθετικού, Κάλεντ Νάρεϊ έχει παρουσιάσει σημάδια βελτίωσης, ωστόσο θα επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς με την έναρξη της προετοιμασίας για την επόμενη σεζόν.

Ο Κάλεντ Νάρεϊ συνεχίζει να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή για να ξεπεράσει το πρόβλημα που του παρουσιάστηκε με τις μικροθρομβώσεις στα αγγεία των πνευμόνων, ως κύρια επιπλοκή της Covid -19.

Το ιατρικό δελτίο του ΠΑΟΚ ανέφερε ότι θα χρειαζόταν τουλάχιστον δυο εβδομάδες αποχής από κάθε αθλητική δραστηριότητα διάστημα που έχει ήδη συμπληρωθεί.

Ο Γερμανός επιθετικός υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις που έδειξαν ότι κατάσταση υγείας του έχει βελτιωθεί, ωστόσο στον ΠΑΟΚ δεν πρόκειται να πάρουν κανένα ρίσκο σχετικά με το αγωνιστικό κομμάτι στις τρέχουσες αγωνιστικές που απομένουν για να ολοκληρωθούν τα Playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.

Έτσι δεν έχει αλλάξει κάτι στην αρχική εκτίμηση ότι η φετινή σεζόν έχει τελειώσει για τον Νάρεϊ που θα επιστρέψει στις προπονήσεις με το ξεκίνημα της προετοιμασίας για την επόμενη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments