Αθλητισμός

Στο κόλπο και η Αλ Φαϊσαλί για μεταγραφικό στόχο Ολυμπιακού και ΠΑΟ

Στο κόλπο και η Αλ Φαϊσαλί για μεταγραφικό στόχο Ολυμπιακού και ΠΑΟ

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ο παίκτης προτάθηκε στους "αιώνιους" για να έρθει στην Ελλάδα

Μπορεί οι δύο ομάδες να είναι αφιερωμένες αυτό το διάστημα στο αγωνιστικό τους σκέλος, ειδικά οι Πράσινοι που είναι πιο κοντά από ποτέ τα τελευταία χρόνια για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, αλλά εδώ, στο sportdog, θυμηθήκαμε μια ιστορία από τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο.

Μια ιστορία που δείχνει ότι μπορεί οι δύο ομάδες να έχουν κοινούς μεταγραφικούς στόχους, είτε τελικά προχωρούν οι μεταγραφές είτε όχι. Γιατί δεν είναι λίγες οι φορές που ένας ποδοσφαιριστής προτείνεται σε παραπάνω από μία ομάδα, σε ένα πρωτάθλημα. Ειδικά όταν αυτό το πρωτάθλημα είναι κοντινό σε επίπεδο ανταγωνισμού, όπως συμβαίνει για παράδειγμα με το κυπριακό.

Είναι γνωστό, άλλωστε, ότι όλοι οι μεγάλοι του ελληνικού ποδοσφαίρου ρίχνουν ματιές στη Μεγαλόνησο για την ενίσχυσή τους: Από τον μεσοεπιθετικό Όνι Βαλακάρι, της Πάφου, και τον επιθετικό Αλεξάντερ Κακόριν, του Άρη Λεμεσού, που έχετε διαβάσει τις περιπτώσεις τους μέσω του sportdog, μέχρι τον εξτρέμ Γουίλ Σεμέδο που έπαιζε στην Πάφο και, πλέον, αγωνίζεται με τη φανέλα τη Αλ Φαϊσαλί  σύμφωνα με το sportdog.gr

Ο 29χρονος εξτρέμ, που είχε μεγάλη θητεία σε βελγικό και γαλλικό ποδόσφαιρο πριν έρθει στην Κύπρο, πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν στο πρώτο μισό της αγωνιστικής περιόδου με τη φανέλα της Πάφου, με 4 γκολ και 8 ασίστ σε 18 εμφανίσεις.

Με αποτέλεσμα την περίοδο που Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έψαχναν για εξτρέμ, να προταθεί και στους δύο και, μάλιστα, να υπάρχει ενδιαφέρον για την απόκτησή του. Γιατί το συμβόλαιό του ολοκληρωνόταν το καλοκαίρι του 2023 και, λογικά, η Πάφος δεν είχε τρελές απαιτήσεις για την παραχώρησή του.

Παρόλα αυτά η Αλ Φαϊσαλί πρόλαβε την όποια κινητικότητα μπορεί να υπήρξε από την Ελλάδα και υπέγραψε συμβόλαιο μαζί του – Ήδη σε 2 ματς με τη φανέλα της έχει πετύχει ένα γκολ. Θα μπορούσε να κάνει τη διαφορά αν είχε έρθει στην Ελλάδα; Μα και στην Πάφο σε ομάδα που κάνει πρωταθλητισμό φέτος έπαιζε, σε ένα πρωτάθλημα που δεν διαφέρει και πολύ αγωνιστικά από το δικό μας. Ειδικά σε σχέση με τους Ζούμερ Μπουτούσι ή τον Λάζλο Κλάιχαϊσλερ που ήρθε τον περασμένο Γενάρη στην Ελλάδα, για τους δύο αιώνιους…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments