Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Επιμένουν στην Τουρκία-Τι συμβαίνει με Μπιέλ και Μπεσίκτας…

Ολυμπιακός: Επιμένουν στην Τουρκία-Τι συμβαίνει με Μπιέλ και Μπεσίκτας…

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

Ο Πεπ Μπιέλ βρίσκεται στην κορυφή της μεταγραφικής λίστας της Μπεσίκτας που ετοιμάζεται να κάνει κίνηση για την απόκτηση του σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Τουρκία

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ρεπορτάζ στην Τουρκία, ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι στην κορυφή της λίστας των ”αετών” με τον Σενόλ Γκιουνές να ελπίζει ότι μπορεί να κάνει τη διαφορά στην επιθετική γραμμή της Μπεσίκτας εν όψει της νέας σεζόν.

Ο τεχνικός της τούρκικης ομάδας παρακολουθεί καιρό τον Ισπανό ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, ενώ και στη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για δεδομένο ενδιαφέρον που είναι θέμα χρόνου να μετουσιωθεί σε πρόταση.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Τουρκία τονίζουν ότι πέρα του Μπιέλ στα ραντάρ της Μπεσίκτας βρίσκεται και ο Χάμες Ροντρίγκες, όμως αυτός που ”καίει” είναι ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών.

Ο Μπιέλ μετράει 8 γκολ και δύο ασίστ με 21 παιχνίδια φέτος, ενώ το συμβόλαιό του λήγει το 2027. Ο Ολυμπιακός είχε δώσει έξι εκατ. ευρώ το περασμένο καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Μπιέλ από την Κοπεγχάγη και μόνο με μια ανάλογη ή μεγαλύτερη πρόταση θα σκεφτεί την παραχώρησή του, αφού όπως είναι λογικό υπολογίζεται κανονικά στο ρόστερ της νέας σεζόν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments