Lifestyle

Emilia Vodos: « Έχω έναν σύντροφο στο Μαϊάμι – Είμαι από Πάτρα και Θεσσαλονίκη…»

Emilia Vodos: « Έχω έναν σύντροφο στο Μαϊάμι – Είμαι από Πάτρα και Θεσσαλονίκη…»

Πηγή Φωτογραφίας: Glance.gr

«Δεν μου αρέσει οτιδήποτε φθηνό και δεύτερο», λέει η Emilia Vodos.

Στο «Πρωινό μας» και τον Αρτ μίλησε η Emilia Vodos. Η παίκτρια, που έχει συζητηθεί όσο καμία άλλη στο φετινό My Style Rocks, απάντησε για την οικονομική της άνεση, τονίζοντας πως δεν της αρέσει οτιδήποτε «φθηνό και δεύτερο».

View this post on Instagram

A post shared by Emilia Aimmy Vodos (@emiliavodos)

«Έχω κάνει αίσθηση στο παιχνίδι για την έντονη προσωπικότητά μου και θεωρώ ότι είμαι πολύ δυνατή παίκτρια. Σε καμία περίπτωση δεν κάνω επίδειξη πλούτου, αυτό είναι το στυλ μου. Είμαι πολύ άνετη οικονομικά, καλά κάνει και βγαίνει αυτό προς τα έξω. Ποτέ δεν δανείζομαι ρούχα.

Έχω μια πανάκριβη τσάντα, κοστίζει 8.000 ευρώ. Έχω έναν σύντροφο στη ζωή μου, ο οποίος βρίσκεται στο Μαϊάμι. Θα δούμε από που είμαι, Πάτρα, Θεσσαλονίκη… Μέχρι το τέλος του παιχνιδιού θα δούμε. Θα μείνω ως το τέλος στο παιχνίδι», είπε η Emilia Vodos.

Η Emilia Vodos είπε στη συνέχεια: «Είμαι πάρα πολύ γλωσσού και στη ζωή μου. Καθημερινά βλέπουν τα μάτια μου πολλά κακοντυμένα κορίτσια στο παιχνίδι. Δεν μου αρέσει οτιδήποτε φθηνό και δεύτερο. Από λαϊκή δεν έχω βάλει ρούχα, αλλά λέω να το δοκιμάσω μόνο για το παιχνίδι»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments