Αθλητισμός

Βενζέκοφ: ”Εκτιμώ το ενδιαφέρον των Κινγκς, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στους δύο τίτλους με τον Ολυμπιακό”

Βενζέκοφ: ”Εκτιμώ το ενδιαφέρον των Κινγκς, αλλά είμαι συγκεντρωμένος στους δύο τίτλους με τον Ολυμπιακό”

Πηγή Φωτογραφίας: EUROKINISSI

O 27χρονος φόργουορντ των Πειραιωτών μίλησε στον Βαγγέλη Ιωάννου ύστερα από τη νίκη επί της Φενέρμπαχτσε στο Game 5. Σχολίασε την εν λόγω σειρά, ενώ κλήθηκε να αναφερθεί και για την παρουσία του προπονητή της ομάδας από το Σακραμέντο στο ΣΕΦ.

Ο Σάσα Βεζένκοφ μετά την πρόκριση στο Final Four της Euroleague, μίλησε στον Βαγγέλη Ιωάννου και κλήθηκε να σχολιάσει αρχικά τη σειρά των Playoffs με τη Φενέρμπαχτσε.

Παράλληλα μίλησε για τον στόχο του τροπαίου της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Ευρώπης, ενώ ρωτήθηκε για το ενδιαφέρον των Σακραμέντο Κινγκς, των οποίων ο προπονητής βρέθηκε στο ΣΕΦ για να παρακολουθήσει την περίπτωση του. Από την πλευρά του, όμως ο Βεζένκοφ εξέφρασε την προσήλωση του στον Ολυμπιακό έως το φινάλε της σεζόν.

Ο πολυτιμότερος παίκτης του Ολυμπιακού για φέτος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τη σπουδαία νίκη πρόκριση της ομάδας του σε βάρος των Τούρκων, βγάζοντας το καπέλο παράλληλα στο σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη.

Όσα δήλωσε στην κάμερα της NOVA για την αναμέτρηση:

”Είμαι πολύ χαρούμενος και περήφανος για όλα τα παιδιά και όλους όσοι δούλεψαν για να φτάσουμε εδώ. Ήταν ένα όμορφο ταξίδι έως τώρα. Η τακτική της Φενέρ μπήκε στο μυαλό μας. Στο 5ο παιχνίδι θέλαμε να παίξουμε σκληρή άμυνα, να τρέξουμε μπροστά στο κοινό μας και τα καταφέραμε.

Ήταν μια δύσκολη σειρά, αλλά δείτε τους παίκτες και τους προπονητές της Φενέρ, μια φανταστική ομάδα. Εμείς δώσαμε το 110% για να πάρουμε την πρόκριση.

Στο Final-4 είναι ένα παιχνίδι, περιμένουμε να μάθουμε τον αντίπαλό μας. Το βιώσαμε πέρσι με δύσκολο τρόπο, θα είμαστε έτοιμοι για να συγκεντρωθούμε όταν πρέπει. Τώρα θα το χαρούμε…”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments