Αθλητισμός

ΟΣΦΠ μπάσκετ: Γιατί στο Λιμάνι… παρακαλάνε για πρόκριση Ρεάλ, Μονακό

ΟΣΦΠ μπάσκετ: Γιατί στο Λιμάνι… παρακαλάνε για πρόκριση Ρεάλ, Μονακό

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Φενέρ, όπως περίπου έπαιζε στην ρέγκιουλαρ-σίζον της Ευρωλίγκας και έτσι πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης στο φάιναλ-φορ του Κάουνας.

Ο Ολυμπιακός έπαιξε με την Φενέρ, όπως περίπου έπαιζε στην ρέγκιουλαρ-σίζον της Ευρωλίγκας και έτσι πέτυχε τον στόχο της πρόκρισης στο φάιναλ-φορ του Κάουνας. Ο κόσμος της ομάδας ανησυχούσε πολύ για το χθεσινό παιχνίδι, έχοντας την αμφίρροπη εικόνα από τα πρώτα τέσσερα.

Στο πέμπτο, όμως, και τελευταίο ματς ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι παίκτες του παρουσιάστηκαν όπως θα έπρεπε να παρουσιαστούν. Πολύ δυναμικοί, με μία άμυνα στα όρια του φάουλ, με τον Σλούκα και τον Παπανικολάου να μαγεύουν και τον κόσμο στις εξέδρες να δίνει το κάτι παραπάνω. Με αυτά τα δεδομένα η Φενέρ δεν θα μπορούσε να έχει τύχη. Και στηριζόμενη μάλιστα μόνο στον Γκούντουριτς, που έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι, βάζοντας 8 τρίποντα. Ενας κούκος, όμως, δεν φέρνει την άνοιξη όσο δυνατός και αν είναι. Ο Καλάθης στην ουσία ήταν εκτός παιχνιδιού, Εντουαρντς και Ντόρσεϊ ήταν λίγα πράγματα και κυρίως δεν προσέφερε τίποτα ο Χέιζ-Ντέιβις με τον Πιέρ. Οι δύο παίκτες, δηλαδή, που ήταν καταλύτες στα τέσσερα πρώτα παιχνίδια σύμφωνα με το sportdog.gr

Από την άλλη ο Παπανικολάου ήταν εκείνος, που έσυρε τον χορό και ο Σλούκας αυτός, που τελείωσε τα πάντα. Ο διεθνής πλέι-μέικερ έκανε μία ακόμη μαγική εμφάνιση και πήρε από το χεράκι τον Ολυμπιακό, οδηγώντας τον στο Κάουνας.

Εννοείται ότι η δουλειά δεν έχει τελειώσει για την ομάδα του Πειραιά. Τώρα αρχίζουν τα ακόμη πιο δύσκολα και πιο ωραία. Η τέταρτη Ευρωλίγκα είναι μπροστά και ο Ολυμπιακός αυτό, που θέλει είναι να αποκλειστούν η Παρτίζαν με την Μακάμπι. Και αυτό για να έχει όσο πιο πολύ κόσμο γίνεται στο Κάουνας.

Η Ρεάλ και η Μονακό δεν γεμίζουν ούτε…ταξί και έτσι το ενδιαφέρον όσον αφορά στα πλέι-οφ δεν τελείωσε ακόμη για τους Πειραιώτες. Το μυαλό τους, πάντως, είναι ήδη στην Λιθουανία και θεωρούν όχι άδικα ότι ήρθε η ώρα να διευρύνουν την τροπαιοθήκη τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments