Lifestyle

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πέρασαν 32 χρόνια για να τραγουδήσω στην τηλεόραση την “Άνοιξη”»

Ανδρέας Μικρούτσικος: «Πέρασαν 32 χρόνια για να τραγουδήσω στην τηλεόραση την “Άνοιξη”»
Σοφία Βόσσου & Ανδρέας Μικρούτσικος τραγουδούν μαζί μετά από 32 χρόνια

Ενόψει του μεγάλου τελικού της Eurovision 2023, οι περισσότερες από τις ψυχαγωγικές εκπομπές αφιέρωσαν από ένα επεισόδιο, στον μουσικό διαγωνισμό.

Έτσι, το J2US της Παρασκευής είχε «άρωμα» Eurovsion με τη μουσική συνύπαρξη της Σοφίας Βόσσου και του Ανδρέα Μικρούτσικου στα highlights της βραδιάς.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ⭐️ Just the Two Of Us ⭐️ (@j2us_gr)

32 χρόνια μετά την πρώτη παρουσίαση του κομματιού «Άνοιξη», με το οποίο διαγωνίστηκαν στον διαγωνισμό του 1991 και κατέλαβαν τη 13η θέση, επέστρεψαν από κοινού στη σκηνή του J2US με μία επανεκτέλεση του τραγουδιού.

«Πριν 32 χρόνια έγραψα την Άνοιξη, την παίξαμε στη Ρώμη, διακρίθηκε το κομμάτι, άφησε το στίγμα του αλλά η κρατική τηλεόραση δεν με φώναξε ποτέ να τραγουδήσουμε την Άνοιξη. Πέρασαν 32 χρόνια και ήρθε το J2US να κάνω πρώτη εμφάνιση ως συνθέτης και στιχουργός του κομματιού. Τους συγχωρώ μέσα από τον ήχο» σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

Με τη σειρά της, η τραγουδίστρια είπε: «Θέλω να ευχαριστήσω αυτό το πλάσμα που είναι οικογένειά μου. Τον ευχαριστώ για αυτό το τραγούδι. Είμαι πολύ συγκινημένη» αναφερόμενη στον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments