Lifestyle

Κατερίνα Μουτσάτσου: Δείτε τη να φασώνεται με γυναίκα

Κατερίνα Μουτσάτσου: Δείτε τη να φασώνεται με γυναίκα

Πηγή Φωτογραφίας: Türkçe Altyazı

Κατερίνα Μουτσάτσου: Μία γνήσια Ελληνίδα με καριέρα και όνομα στο εξωτερικό, η οποία μας έχει χαρίσει μερικές καυτές στιγμές ανατρέχοντας στο βιογραφικό της.

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι πανέμορφη και πραγματικά άκρως σέξι. Διαθέτει ένα από τα πιο αγγελικά πρόσωπα, ενώ και το σώμα της είναι αρκετά ελκυστικό.

Μία γνήσια Ελληνίδα με καριέρα και όνομα στο εξωτερικό, η οποία μας έχει χαρίσει μερικές καυτές στιγμές ανατρέχοντας στο βιογραφικό της. Όπως το απόσπασμα που ακολουθεί από ένα λεσβιακό φιλί.

Η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια μένει μόνιμα στην Αμερική, σημείωσε μια αξιόλογη πορεία στον χώρο της υποκριτικής στη χώρα μας, ενώ έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής και με το «μια φορά» – κομμάτι που ερμήνευσε με τον Δημήτρη Κοργιαλά.

Μεγάλη εντύπωση και πολλά views είχαν κάνει δύο βίντεο που είχε ανεβάσει στο YouTube – εν μέσω κρίσης – με τίτλους «My name is Katerina» και «I am Hellene».Στις εκλογές της 21ης Μαΐου η Κατερίνα Μουτσάτσου θα είναι ηπόψηφια στο επικρατείας της Συμμαχία Ανατροπής, καθώς από χρόνια έχει συστρατευτεί με το ΕΠΑΜ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments