Αθλητισμός

Στην Αθήνα ο ατζέντης του Τσέριν για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό

Στην Αθήνα ο ατζέντης του Τσέριν για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο Αμίρ Ρούζνιτς φτάνει στην Αθήνα για να συζητήσει με τον Παναθηναϊκό την αναπροσαρμογή του συμβολαίου του Άνταμ Τσέριν.

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα τις υποχρεώσεις του για την αγωνιστική περίοδο 2022-23 και πλέον μπορεί να στρέψει την προσοχή του στο χτίσιμο του ρόστερ της νέας σεζόν, κοιτώντας πέραν των μεταγραφών, να επιβραβεύσει και τους παίκτες που έκαναν τη διαφορά φέτος.

Ένας από αυτούς είναι και ο Άνταμ Τσέριν, ο οποίος αποτέλεσε βαρόμετρο στο κέντρο του «τριφυλλιού» και τα πλάνα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Έτσι λοιπόν αναμένεται να βρεθεί στην Αθήνα ο ατζέντης του 23χρονου ποδοσφαιριστή, Αμίρ Ρούζνιτς, ώστε να παρακολουθήσει από κοντά τον αγώνα με τον Άρη.

Ο Ρούζνιτς είναι εκπρόσωπος τόσο του Τσέριν, όσο και των άλλων δύο Σλοβένων της ομάδας, Σπόραρ και Βέρμπιτς, όμως όπως αναφέρουν στη χώρα του, ο λόγος είναι για τον νεαρό μέσο. Ο οποίος είναι από τους πιο χαμηλόμισθους του λεγόμενου «βασικού κορμού» και οι δύο πλευρές θα συζητήσουν για μια αναπροσαρμογή συμβολαίου.

Αυτό δεν έχει να κάνει τόσο με την επέκταση της συνεργασίας, η οποία έτσι κι αλλιώς έχει ισχύ μέχρι το 2026, όσο με την αύξηση των αποδοχών του Τσέριν, ώστε τα χρήματα που θα λαμβάνει να εμπίπτουν και στην αγωνιστική παρουσία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments