Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Ονειρεμένη μέρα και νύχτα για την ΑΕΚ – Μια ομάδα σαν να βλέπεις… πούλμαν της Original

Κετσετζόγλου: Ονειρεμένη μέρα και νύχτα για την ΑΕΚ – Μια ομάδα σαν να βλέπεις… πούλμαν της Original
Στην ποδοσφαιρική «ανάσταση» της ΑΕΚ και τον τρόπο που γιόρτασε το πρωτάθλημα (ως ενδεικτικό του πρωτοφανούς «δεσίματος» παικτών-προπονητή) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Το ονειρεμένο 24ωρο που έζησε η ΑΕΚ με την κατάκτηση και τα επινίκια του πρωταθλήματος περιέγραψε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Μιλώντας στην εκπομπή του Βάιου Τσούτσικα, σημείωσε ότι αυτό που ξεκίνησε από το πρωί στη Νέα Φιλαδέλφεια (με οπαδούς να φτάνουν απ’ όλο τον κόσμο απλά για να βρεθούν στους δρόμους) και ολοκληρώθηκε στα μπουζούκια έμοιαζε με… ανάσταση ενός ολόκληρου κόσμου.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ΑΕΚ ATHENS FC (@aekfc_official)

Τόνισε λοιπόν ότι δεν έχει ξαναδεί ποτέ ομάδα με τέτοιο κλίμα παρέας και επικαλούμενος τον τρόπο που πανηγύρισε ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τους παίκτες του, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν σαν να βλέπεις ένα… πούλμαν της Original.

Όσο για το αγωνιστικό, μετέφερε τη βεβαιότητα ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να χαλαρώσουν ενόψει τελικού Κυπέλλου και θα εμφανιστούν εκεί με απόλυτη συναίσθηση της ιστορικής ευκαιρίας για νταμπλ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments