Αθλητισμός

Κετσετζόγλου: Ονειρεμένη μέρα και νύχτα για την ΑΕΚ – Μια ομάδα σαν να βλέπεις… πούλμαν της Original

Στην ποδοσφαιρική «ανάσταση» της ΑΕΚ και τον τρόπο που γιόρτασε το πρωτάθλημα (ως ενδεικτικό του πρωτοφανούς «δεσίματος» παικτών-προπονητή) αναφέρθηκε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Κώστας Κετσετζόγλου.

Τόνισε λοιπόν ότι δεν έχει ξαναδεί ποτέ ομάδα με τέτοιο κλίμα παρέας και επικαλούμενος τον τρόπο που πανηγύρισε ο Ματίας Αλμέιδα μαζί με τους παίκτες του, σημείωσε χαρακτηριστικά ότι ήταν σαν να βλέπεις ένα… πούλμαν της Original.

Όσο για το αγωνιστικό, μετέφερε τη βεβαιότητα ότι οι «κιτρινόμαυροι» δεν πρόκειται να χαλαρώσουν ενόψει τελικού Κυπέλλου και θα εμφανιστούν εκεί με απόλυτη συναίσθηση της ιστορικής ευκαιρίας για νταμπλ.