Lifestyle

Ο Σάκης θέλει να μοιραστεί το αμάξι με τη Μαριαλένα: «Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα έχουμε μαζί»

Ο Σάκης θέλει να μοιραστεί το αμάξι με τη Μαριαλένα: «Θα είναι το πρώτο πράγμα που θα έχουμε μαζί»
Ο Σάκης κέρδισε το αυτοκίνητο.

Η παραμονή του Σπύρου Μαρτίκα στο Survivor All Star μετά την 11η υποψηφιότητά του ήταν το θέμα συζήτησης για πολλούς από τους παίκτες στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ. Το κοινό έδειξε τη στήριξή του στον 45χρονο φαρμακοποιό, κρατώντας τον στο παιχνίδι για πολλοστή φορά.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Survivor Greece (@survivorgreece)

«Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να φύγει από την ομάδα μας ένας χειριστικός άνθρωπος. Αυτός είναι ο Μαρτίκας. Πιστεύω ότι θα δυνάμωνε παραπάνω η ομάδα, γιατί θα αποχωρούσε ένας άντρας και θα ήταν καλύτερο ψυχολογικά και αγωνιστικά. Από ‘δω και πέρα πάμε να δούμε πώς θα κινηθούμε», είπε μπροστά στην κάμερα ο Νίκος Μπάρτζης.

«Αυτός που πίστευε πολύ ότι θα φύγει είναι ο Σπύρος. Τον άκουσα να λέει ότι ένιωσε ότι τα υπόλοιπα παιδιά έκαναν μία συμμαχία, αγκαλιάστηκαν για να διώξουν τον Σπύρο», σχολίασε από την πλευρά του ο Γιώργος Κόρομι.

«Η αλήθεια είναι ότι η στρατηγική συσπείρωσης της Μπλε ομάδας δεν έπιασε τόπο. Ο Σπύρος είναι εδώ για 11η φορά, έμεινε 11 φορές και πήρε boost για μια ζωή, όπως είπε», επισημαίνει ο Σάκης Κατσούλης στο Survivor All Star.

«Ο Σπύρος είναι τραβάτε με κι ας κλαίω. Από τη μία λέει: να πάω να δω τη Βρισηίδα μου. Και από την άλλη όταν μένει, λέει: χα χα χα, έμεινα άλλη μία εβδομάδα, πάμε για την επόμενη», είπε ο Κωνσταντίνος Βασάλος στους συμπαίκτες του.

«Ο Σπύρος είναι ένα μικρό παιδί. Όσο κι αν λέει ότι δεν τον ενδιαφέρει να παραμείνει, τον ενδιαφέρει να πάει όσο πιο μακριά μπορεί. Μας λέει ότι δεν θέλει να φτάσει μέχρι το Γαλάτσι. Πιστεύω ότι μέσα του θέλει να κάτσει και στο σκαμπό την ώρα που ο Λιανός θα ανακοινώνει τον νικητή του Survivor. Πιστεύω ότι για αυτό ζει, άσχετα που δεν το παραδέχεται», προσθέτει σε άλλο σημείο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments