Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Δύο ακόμη ονόματα για τον πάγκο

Ολυμπιακός: Δύο ακόμη ονόματα για τον πάγκο

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη το χτίσιμο της νέας σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να έρχονται σε συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν ώστε να γίνει ο νέος τενικός διευθυντής της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός έχει ξεκινήσει ήδη το χτίσιμο της νέας σεζόν, με τους Ερυθρόλευκους να έρχονται σε συμφωνία με τον Αντόνιο Κορδόν ώστε να γίνει ο νέος τενικός διευθυντής της ομάδας.

Πλέον το επόμενο ζήτημα για την ομάδα του Πειραιά είναι αυτό του προπονητή, με τον Ισπανό να έχει πιάσει δουλειά και έχει ήδη βάλει στο τραπέζι οριμένα ονόμα που θα μπορούσαν να αναλάβουν τις τύχες του ελληνικού συλλόγου.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «πρωταθλητής» ο Κορδόν φαίνεται να έχει δύο ονόματα πολύ ψηλά στη λίστα του. Ο λόγος για τον Αργεντίνο, Τάτα Μαρτίνο, που έχει καθίσει μεταξύ άλλων στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, της Νιούελς Ολντ Μπόις και της Εθνική Μεξικού, αλλά και τον Ισπανός, Χοσέ Μπορδαλάς, που έχει θητεία σε Χετάφε, Βαλένθια και Έλτσε.

Φυσικά στο κάδρο παραμένει και ο Ερνάν Κρέσπο, ο οποίος σύμφωνα με όσα αναφέρουν στην Ισπανία είναι η πρώτη επιλογή. «Ο Κορδόν κλείνει συμβόλαιο με τη νέα του ομάδα σε ένα έργο στο οποίο θα έχει προπονητή τον Ερνάν Κρέσπο», αναφέρει το χαρακτηριστικό δημοσίευμα της «Eldesmarque».

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.