Αθλητισμός

Παπαγιάννης: Τα δεδομένα για παραμονή στον Παναθηναϊκό

Παπαγιάννης: Τα δεδομένα για παραμονή στον Παναθηναϊκό

Πηγή Φωτογραφίας: eurokinissi (Αρχείου)

Υπόθεση Παπαγιάννη

Υπόθεση Παπαγιάννη. Συζητάει λέει με τη Φενέρ. Μπορεί να συζητάει και με τον περιπτερά που αγοράζει τσίχλες αλλά στο περίπτερο δεν θα πάει. Ο Παπαγιάννης τον Φεβρουάριο είχε αποφασίσει ότι δεν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ειδικά μετά το Final-8 του Κυπέλλου. Όπως όλοι οι Έλληνες δέχεται σφοδρή κριτική, η τελευταία διετία ήταν εφιαλτική για την ομάδα του παρότι τουλάχιστον πέρυσι ο ίδιος έπαιξε καλά. Ωστόσο η κατάσταση ανεστράφη. Ειδικά μετά την επαναφορά του Γιαννακόπουλου και τη διάθεση του να ρίξει ένα τσουβάλι λεφτά.

Κι οι συζητήσεις έδειξαν αμοιβαία διάθεση. Φτάνει αυτό; Όχι απαραίτητα. Είναι όμως μια πρόοδος.

Οι περιπτώσεις Σλούκα και Παπαγιάννη είναι χαρακτηριστικές. Ας πιάσουμε πρώτα τον ηγέτη του Ολυμπιακού, μπορεί να διαφωνεί λίγο ο προπονητής του αλλά πήρε τη βαριά ευθύνη δυο φορές τον τελευταίο μήνα, άρα από μόνο του απαντάει στο ερώτημα αν είναι ή όχι ο ηγέτης του Ολυμπιακού. Οι συμπαίκτες του αυτό πιστεύουν, ξέρουν ότι μπορούν να τον εμπιστευθούν.

Κι ας ήταν η 2η επιλογή του Μπαρτζώκα στο τελευταίο time out του τελικού. Τον Βεζένκοφ ήθελε να πιάσει τη μπάλα, εκεί έψαξε ο Γουόκαπ, δεν βρήκε την εύκολη πάσα κι έτσι πήγε στα χέρια του Σλούκα η μπάλα.

Διαβάσατε τελευταία ότι συμφώνησε ο Σλούκας, ότι τα δεδομένα δείχνουν παραμονή του Σλούκα, ότι είναι ψιλοτελειωμένο. Μόνο που τίποτα από όλα αυτά δεν ισχύει. Ο Σλούκας δεν έχει συμφωνήσει, ούτε είναι κοντά, αλλά ούτε και μακριά. Δεν είναι πουθενά αυτή τη στιγμή. Θα τελειώσουν οι τελικοί, θα ζυγίσει την κατάσταση και θα αποφασίσει. Και σε αντίθεση με πολλούς άλλους αυτός αποτελεί εξαίρεση για ένα λόγο. Δεν θα αποφασίσει με κριτήριο τα χρήματα, ούτε τη διάρκεια, αλλά με τον ρόλο που θα πιστέψει ο ίδιος ότι θα έχει.

Έχει δει πως τελείωσε ο Σπανούλης, πως έφυγε ο Πρίντεζης και πρέπει να πάρει μια δύσκολη απόφαση. Το συναίσθημα, η σχέση του με τους Αγγελόπουλους, η οικογενειακή κατάσταση, η εκτίμηση του κόσμου, η χημεία της ομάδας λένε ξεκάθαρα Ολυμπιακός. Ο ρόλος του; Εκεί είναι όλο το ζουμί. Αν νιώσει καλά θα μείνει χωρίς να εμπλακεί σε βαθιά διαπραγμάτευση. Αν έρθει κανένας Ζέλικο ή καμία Ρεάλ και χτυπήσει την πόρτα, τότε κρατήστε μια πισινή.

Ο Ολυμπιακός έχει το απόλυτο προβάδισμα όσο παίζει μόνος του. Όσο όμως δεν έχει συμφωνία ή υπογραφή, όσο τα καλά γκαρντ που θα κυκλοφορούν στην αγορά θα είναι ελάχιστα, όσο τα βαριά πορτοφόλια και ομάδες με μεγάλους στόχους δεν κλείνουν παίκτες, μην αποκλείετε τίποτα. Πάμε παρακάτω.

Υπόθεση Παπαγιάννη. Συζητάει λέει με τη Φενέρ. Μπορεί να συζητάει και με τον περιπτερά που αγοράζει τσίχλες αλλά στο περίπτερο δεν θα πάει.

Ο Παπαγιάννης τον Φεβρουάριο είχε αποφασίσει ότι δεν θα παραμείνει στον Παναθηναϊκό. Ειδικά μετά το Final 8 του Κυπέλλου. Όπως όλοι οι Έλληνες δέχεται σφοδρή κριτική, η τελευταία διετία ήταν εφιαλτική για την ομάδα του παρότι τουλάχιστον πέρυσι ο ίδιος έπαιξε καλά. Ωστόσο η κατάσταση ανεστράφη. Ειδικά μετά την επαναφορά του Γιαννακόπουλου και τη διάθεση του να ρίξει ένα τσουβάλι λεφτά.

Κι οι συζητήσεις έδειξαν αμοιβαία διάθεση. Φτάνει αυτό; Όχι απαραίτητα. Είναι όμως μια πρόοδος.

Ο Παπαγιάννης δεν βλέπει τον εαυτό του αυτή τη στιγμή σε καμία άλλη ευρωπαϊκή ομάδα. Και δεν υπάρχει σήμερα που μιλάμε καμία άλλη πρόταση στο τραπέζι που θα τον συγκινήσει και θα τον βάλει σε διαδικασία αλλαγής στέγης.

Αυτό δε σημαίνει όμως πως δε μπορεί να εμφανιστεί αύριο μεθαύριο η Ρεάλ, η Μπαρτσελόνα και να τα σκάσει χοντρά και να τον βάλει σε σοβαρή σκέψη.

Η σκέψη που μπορεί να του γυρίσει τον διακόπτη όμως είναι άλλη. Το ΝΒΑ. Μια προοπτική σε ομάδα που θα του δώσει και συμβόλαιο και ρόλο, θα του αλλάξει το mindset και θα πάρει πολύ πιο εύκολα μια τέτοια απόφαση.

Προς το παρόν υπάρχει ένα ενδιαφέρον από το ΝΒΑ και δεν περιμένει τίποτα από τη Φενέρ. Το γεγονός ότι ο νέος ατζέντης του έχει τον Ιτούδη στη Φενέρ δε σημαίνει απαραίτητα πως θα γίνει και κίνηση, ούτε κι ο ίδιος θα μπει εύκολα στη διαδικασία. Για μια Μπάρτσα, για ένα ΝΒΑ, ασφαλώς, αλλά για τη Φενέρ πολύ χλωμό.

Και στις δυο περιπτώσεις ισχύει κάτι κοινό. Θέλουν να τελειώσουν τη σεζόν και μετά να αποφασίσουν. Σε δέκα μέρες η αγωνιστική περίοδος ολοκληρώνεται. Οπότε ως τότε, προτιμήστε Ευγένιο Τριβιζά από άρθρα για Σλούκα και Παπαγιάννη.

Πηγή: sdna.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments