Πολιτική

Άδωνις για ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: Κρείττον του λαλείν το σιγάν

Άδωνις για ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ: Κρείττον του λαλείν το σιγάν

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Μόνο ντεμοντέ δεν χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη συζήτηση για την προστασία πρώτης κατοικίας και ας ωρύεται το γραφείο του Σύριζα

Μόνο ντεμοντέ δεν χαρακτήρισε ο Άδωνις Γεωργιάδης τη συζήτηση για την προστασία πρώτης κατοικίας και ας ωρύεται το γραφείο του Σύριζα, το κόμμα με το πλέον «αμαρτωλό» παρελθόν στο ευαίσθητο αυτό θέμα.

Με μια μακροσκελή ανακοίνωσή του ο Σύριζα εγκαλεί τον Άδωνι για τις δηλώσεις που έκανε αναφορικά με το εν λόγω ζήτημα σήμερα το πρωί, ως καλεσμένος του κ. Νίκου Χατζηνικολάου.

Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας δεν χαρακτήρισε, βέβαια, «εκτός μόδας» τη συζήτηση για την προστασία πρώτης κατοικίας, αλλά αποκάλεσε ντεμοντέ τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζουν και θέτουν το ζήτημα στη δημόσια σφαίρα.

Και πράγματι, είναι ντεμοντέ η επανάληψη των ίδιων επιχειρημάτων για την προστασία της πρώτης κατοικίας, επιχειρήματα τα οποία, στην πράξη, οδήγησαν σε συλλήψεις των κορυφαίων στελεχών του Σύριζα.

Να μην λένε τα ίδια λοιπόν. Στελέχη του Σύριζα, όπως τον κ. Στρατούλη, τον συλλάβανε επί Σύριζα σε πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας. Αυτά που λένε ΠΑΣΟΚ και Σύριζα είναι ντεμοντέ.

Για κακή τύχη του Σύριζα, ο Άδωνις ήταν παρών όταν συλλαμβάνανε και μπαγλαρώνανε τον κ. Παναγιώτη Λαφαζάνη και την κ. Ζωή Κωνσταντοπούλου για πλειστηριασμό πρώτης κατοικίας. Επί ημερών Σύριζα έγιναν ακόμη και ηλεκτρονικοί πλειστηριασμοί. Όποιο fund παίρνει σπίτι, το έφερε στην Ελλάδα ο κ. Τσίπρας, ο πρόεδρος του Σύριζα. Όλα τα άλλα είναι παραμύθια.

Προτιμότερο θα ήταν λοιπόν να σιωπά το κόμμα με την πλέον αποτυχημένη πολιτική στο θέμα από το να εγκαλεί τον αντιπρόεδρο του κόμματος, το οποίο, στα τέσσερα χρόνια της διακυβέρνησής του, έχει διευθετήσει 38 δισεκατομμύρια ευρώ δάνεια και το οποίο έχει θεσπίσει ειδικό εξωδικαστικό μηχανισμό που λειτουργεί σαφώς καλύτερα και αποτελεσματικότερα από τον προηγούμενο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments