Πολιτική

Σκέρτσος για Τσίπρα: Με καθυστέρηση μιας κάλπης αναγνωρίζει την ανάγκη να κοστολογηθεί το πρόγραμμά του

Σκέρτσος για Τσίπρα: Με καθυστέρηση μιας κάλπης αναγνωρίζει την ανάγκη να κοστολογηθεί το πρόγραμμά του

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Άκης Σκέρτσος απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ότι «έστω και με καθυστέρηση μιας κάλπης, αναγνωρίζει την ανάγκη να κοστολογηθεί το πρόγραμμά του

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ  Άκης Σκέρτσος απάντησε στον Αλέξη Τσίπρα ότι «έστω και με καθυστέρηση μιας κάλπης, αναγνωρίζει την ανάγκη να κοστολογηθεί το πρόγραμμά του -πέρα από το οικονομικό του επιτελείο- και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ή οποιονδήποτε αρμόδιο κρατικό φορέα επιθυμεί, όπως επανειλημμένα έχουμε ζητήσει».

Υπενθυμίζεται πως ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ είπε σήμερα, απευθυνόμενος στον Κυριάκο Μητσοτάκη, «να πάμε για κοστολόγηση τα προγράμματά μας και μετά να έρθει σε debate ο κ. Μητσοτάκης».

Nα καταθέσει και τις αυξήσεις φόρων που προτείνει σε κάθε τους λεπτομέρεια

Στην ανακοίνωσή του, ο κ. Σκέρτσος αναφέρει, μεταξύ άλλων, πως «θα ήταν ευχής έργον να καταθέσει και επισήμως το πρόγραμμά του με όλα τα δημοσιονομικά μέτρα σε κάθε λεπτομέρεια στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, ώστε να ποσοτικοποιηθούν εκ νέου από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Παρακαλούμε, όμως, σε αυτή τη διαδικασία να μην ξεχάσει να καταθέσει το σύνολο των μέτρων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του, συμπεριλαμβανομένων αυτών που πρόσθεσε μετά την ποσοτικοποίηση που έκανε στη ΔΕΘ, όπως και των αυξήσεων των δαπανών που προτείνει στην Υγεία και στην Παιδεία. Και το πιο σημαντικό, να καταθέσει και τις αυξήσεις φόρων που προτείνει σε κάθε τους λεπτομέρεια».

Η ανακοίνωση του Άκη Σκέρτσου για τον Αλέξη Τσίπρα:

Χαιρόμαστε που έστω και με καθυστέρηση μιας κάλπης ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζει την ανάγκη να κοστολογηθεί το πρόγραμμά του -πέρα από το οικονομικό του επιτελείο- και από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους ή οποιονδήποτε αρμόδιο κρατικό φορέα επιθυμεί, όπως επανειλημμένα έχουμε ζητήσει.

Θα ήταν ευχής έργον να καταθέσει και επισήμως το πρόγραμμά του με όλα τα δημοσιονομικά μέτρα σε κάθε λεπτομέρεια στην Υπηρεσιακή Κυβέρνηση, ώστε να ποσοτικοποιηθούν εκ νέου από τις αρμόδιες υπηρεσίες. Παρακαλούμε, όμως, σε αυτή τη διαδικασία να μην ξεχάσει να καταθέσει το σύνολο των μέτρων που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμά του, συμπεριλαμβανομένων αυτών που πρόσθεσε μετά την ποσοτικοποίηση που έκανε στη ΔΕΘ, όπως και των αυξήσεων των δαπανών που προτείνει στην Υγεία και στην Παιδεία. Και το πιο σημαντικό, να καταθέσει και τις αυξήσεις φόρων που προτείνει σε κάθε τους λεπτομέρεια.

Όσον αφορά το πρόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι σε απόλυτη συμφωνία με τους στόχους που έχουν τεθεί στο Πρόγραμμα Σταθερότητας που υποβλήθηκε πριν από μερικές εβδομάδες στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments