Αθλητισμός

ΑΕΚ: Το απόλυτο θωρηκτό φέτος ήταν ο Λιβάι Γκαρσία

ΑΕΚ: Το απόλυτο θωρηκτό φέτος ήταν ο Λιβάι Γκαρσία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Από τους ελάχιστους αναντικατάστατους στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ο σέντερ φορ πλέον από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έκανε μια σεζόν… καριέρας με τα κιτρινόμαυρα.

Σε 37 συμμετοχές είχε 18 γκολ και 7 ασιστ, ενώ κατάφερε να διπλασιάσει σχεδόν τη χρηματιστηριακή του αξία μιας και πλέον, στα 25 του χρόνια αξίζει 7 εκατομμυρία ευρώ.

Το απόλυτο θωρηκτός της ΑΕΚ φέτος ήταν ο Λιβάι Γκαρσία. Από τους ελάχιστους αναντικατάστατους στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ο σέντερ φορ πλέον από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο έκανε μια σεζόν… καριέρας με τα «κιτρινόμαυρα». Σε 37 συμμετοχές είχε 18 γκολ και 7 ασιστ, ενώ κατάφερε να διπλασιάσει σχεδόν τη χρηματιστηριακή του αξία μιας και πλέον, στα 25 του χρόνια αξίζει 7 εκατομμυρία ευρώ.

Το enwsi.gr βρήκε τον πάντα ήρεμο και πράο επιθετικό λίγη ώρα μετά το φινάλε του τελικού Κυπέλλου Ελλάδος στο Βόλο και σας τον… παρουσιάζει.

Ο Λιβάι Γκαρσία στο enwsi.gr

Αυτό που φαίνοταν ξεκάθαρα στα μάτια του ήταν η σιγουριά του για την ομάδα, αλλά και το γεγονός πως είναι… αχόρταγος για περισσότερους τίτλους τώρα που έγινε η αρχή. Το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος ήταν άλλωστε οι πρώτες κούπες της καριέρας του που ξεκίνησε να μεγαλώνει.

«Από την αρχή της σεζόν είχα αυτό το συναίσθημα. Ηξερα και πίστευα πως κάτι καλό θα συμβεί. Δουλέψαμε πολύ σκληρά από την προετοιμασία κιόλας και πλέον κατακτήσαμε και τα δύο τρόπαια. Δεν θα μπορούσα να είμαι περισσότερο χαρούμενος για αυτό», μας λέει αρχικά ο Λιβάι Γκαρσία.

Όσον αφορά στην αλλαγή θέσης στο γήπεδο που από εξτρέμ μετατράπηκε σε σέντρερ φορ, απαντά: «Άλλαξα θέση αυτή τη σεζόν όντως. Ο προπονητής ήταν ξεκάθαρος από την αρχή σε ό,τι μου έλεγε. Μου εξήγησε τι ακριβώς θέλει να κάνω μέσα στο γήπεδο και εγώ από τη μεριά μου έκανε ό,τι μπορούσα για να βοηθήσω την ομάδα».

Γελούσε σαν μικρό παιδί όταν άκουσε τον χαρακτηρισμό «τρομοκράτες» για εκείνον και τους συμπαίκτες του από τον Δημήτρη Μελισσανίδη και σχολίασε επ αυτού: «Το άκουσα και εγώ από τον πρόεδρο, ήταν φανταστικό! Μπαίνω πάντα στα παιχνίδια συγκεντρωμένος, προσπαθώ να σκεφτώ σε κάθε ματς τι πρέπει να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα. Είναι πολύ μεγάλη η χαρά να ακούς τέτοια λόγια και είναι μεγάλη η χαρά να παίζει στην ΑΕΚ».

Τέλος, σχετικά με την τρέλα του κόσμου και την αγάπη που εισπράττει, λέει: «Τα συναισθήματά μου τώρα είναι πολύ έντονα, δύσκολα μπορώ να τα ελέγξω. Είναι πολύ τρελό το συναίσθημα να είσαι μέλος της οικογένειας της ΑΕΚ, πραγματικά. Ελπίζω πολύ να κατακτήσουμε ακόμα περισσότερα την επόμενη χρονιά, πάμε για περισσότερα!».

Πηγή: enwsi.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments