Αθλητισμός

Και η Θέλτα στο κόλπο για τον Κανός

Και η Θέλτα στο κόλπο για τον Κανός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την Ισπανία η Θέλτα ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Σέρτζι Κανός

Η Μπρέντφορντ αποφάσισε να ενεργοποιήσει την οψιόν επέκτασης του συμβολαίου του Σέρτζι Κανός κάτι που σημαίνει ότι ο Ισπανός επιστρέφει στον αγγλικό σύλλογο, παρά την επιθυμία που είχε ο Ολυμπιακός να τον κρατήσει στο ρόστερ του.

Παρ’ όλα αυτά η παραμονή του Κανός στην Μπρέντφορντ δεν είναι δεδομένη καθώς δημοσιεύματα από την Ισπανία αναφέρουν ότι στο παιχνίδι της απόκτησης του έχουν μπει δύο ισπανικές ομάδες. Ο δημοσιογράφος Άνχελ Γκαρσία του «cazzureando» αποκάλυψε πως η μία από αυτές τις δύο είναι η Θέλτα.

Λίγο μετά την ενεργοποίηση του συμβολαίου του πάντως, ο προπονητής της Μπρέντφορντ Τόμας Φρανκ είχε δηλώσει για τον Κανός και το μέλλον του: «Στο δεύτερο μισό της χρονιάς άρχισε να βρίσκει τα πατήματά του στον Ολυμπιακό, αλλά τραυματίστηκε ξανά. Για αυτό το καλοκαίρι χρειάζεται να φέρουμε ξανά σε καλή κατάσταση τον Σέρτζι, να επιστρέψει στα καλύτερά του και να έχει μεγάλη συνεισφορά στο παιχνίδι μας. Όπως ο Πόντους Γιάνσον και ο Σαμάν Γκόντος, ο Σέρτζι είναι ήδη ένας θρύλος της Μπρέντφορντ και ανυπομονώ να τον έχω πίσω στην προετοιμασία».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments