ΟΤΑ

To OTAVOICE στην 1η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας “Forward Green”

To OTAVOICE στην 1η Διεθνή Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας “Forward Green”
Στη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για την κυκλική οικονομία στη χώρα μας, στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, συμμετέχει για μια ακόμη φορά το OTAVOICE!

Στη μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για την κυκλική οικονομία στη χώρα μας, στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης, συμμετέχει για μια ακόμη φορά το OTAVOICE!

Το OTAVOICE, τα τελευταια χρόνια παρέχει έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση για το χώρο της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ παράλληλα σας βάζει στο παλμό των γεγονότων από την Ελλάδα και ολόκληρο τον κόσμο.

Καθημερινά με πλούσιο ρεπορτάζ, ποικίλες και ενδιαφέρουσες ενότητες, αποκλειστικές συνεντεύξεις, προσωπογραφίες και αρθρογραφία το OTAVOICE μπήκε στη συνείδηση του κοινού και συνεχίζει δυναμικά την ανοδική του πορεία!

Από σήμερα (8/6) και για τις επόμενες δύο ημέρες (εως 10/6) από τις 10 π.μ εως τις 7 μ.μ, μέλη τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς και επιχειρηματίες αναμένονται να… παρελάσουν από τους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης αλλά και από το περίπτερο του OTAVOICE.

Παρών και ο διευθυντής του OTAVOICE.gr, Αθανάσιος Μπέλτσος και ο συνεργάτης-υπεύθυνος Βορείου Ελλάδος Βασίλης Περδικίδης, οι οποίοι θα παρευρεθούν και τις τρεις μέρες της Έκθεσης “Forward Green” και θα συμμετέχουν ενεργά στις εργασίες της, μαζί με την δημοσιογραφική ομάδα του OTAVOICE.gr.

Λίγα λόγια για το περιεχόμενο της 1ης Έκθεσης Κυκλικής Οικονομίας

Με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία και με στόχο την καλλιέργεια μιας νέας επιχειρηματικής αντίληψης στη χώρα, βασισμένης στην κυκλική οικονομία, την πράσινη ανάπτυξη και τον μετασχηματισμό των επιχειρηματικών μοντέλων έρχεται στη Θεσσαλονίκη η 1η Διεθνής Έκθεση Κυκλικής Οικονομίας (Forward Green), από τις 8 έως τις 10 Ιουνίου.

Από σήμερα Πέμπτη 8 Ιουνίου ως και το Σάββατο (10/6) στους χώρους της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης μέλη τοπικής αυτοδιοίκησης, φορείς και επιχειρηματίες θα έχουν ευκαιρία να ενημερωθούν για νέες και καινοτόμες πρακτικές στην πράσινη ανάπτυξη.

Στην έκθεση με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία θα συμμετάσχουν συνολικά 138 επιχειρήσεις ενώ έχουν ήδη προγραμματιστεί σχεδόν 300 επιχειρηματικά ραντεβού.

Μεγάλο είναι και το πλήθος των παράλληλων εκδηλώσεων με το φόρουμ και το φεστιβάλ κυκλικής οικονομίας να κεντρίζουν το ενδιαφέρον.

Ειδικότερα, η Forward Green συγκέντρωσε 107 άμεσους εκθέτες από Ελλάδα, Γερμανία, Βουλγαρία και Ελβετία και 31 έμμεσους από Βουλγαρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Δανία, Ελβετία, Ιρλανδία, Ιταλία, Κίνα, Πορτογαλία και Φινλανδία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments