Πολιτική

Φραστικό επεισόδιο Τσίπρα με Τουρνά για το ναυάγιο στην Πύλο – Ο έντονος διάλογος

Φραστικό επεισόδιο Τσίπρα με Τουρνά για το ναυάγιο στην Πύλο – Ο έντονος διάλογος

Πηγή Φωτογραφίας: Screenshot

Θέλετε να μας πείτε ότι ένα πλοίο το οποίο ταξιδεύει στη θάλασσα υπέρφορτο είναι καταδικασμένο να βουλιάξει; ρώτησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Φραστικό επεισόδιο με τον υπηρεσιακό υπουργό Πολιτικής Προστασίας, Ευάγγελο Τουρνά, είχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια ενημέρωσής του ίδιου και του κόμματος από στελέχη του Λιμενικού Σώματος για το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου.

Κατά τη διάρκεια του διαλόγου ο Αλέξης Τσίπρας ζητά διευκρινήσεις σχετικά με τις κινήσεις που είναι πιθανό να κάνει το Λιμενικό Σώμα σε περίπτωση ναυτικού ατυχήματος. Καθώς φαίνεται να μην ικανοποιείοται από τις απαντήσεις του κ Τουρνά, αναφέρει «Τι είναι αυτό τώρα; Κάντε ερωτήσεις για να βγάλουμε κάποιες απαντήσεις. Τι ρωτάτε ακριβώς; Μισό λεπτάκι, γιατί δεν έχει νόημα αυτή η συζήτηση. Δεν ήρθαμε εδώ για να αποδώσουμε ευθύνες. Ήρθα για να κάνω κάποιες ερωτήσεις προκειμένου να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς συνέβη. Αλλά να κάνετε μια ερώτηση προδικάζοντας ότι όποιο πλοίο είναι υπέρφορτο είναι καταδικασμένο να βουλιάξει εγώ δεν το δέχομαι. Δεν το δέχομαι σαν κοινή λογική».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments