Αθλητισμός

Χαράλαμπος Κωστούλας: Με βαριά κληρονομιά και λαμπρό μέλλον!

Χαράλαμπος Κωστούλας: Με βαριά κληρονομιά και λαμπρό μέλλον!

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Ο 16χρονος γιος του Θανάση Κωστούλα, Χαράλαμπος, είναι χωρίς καμία αμφιβολία το next big thing του ελληνικού ποδοσφαίρου...

Ο Ολυμπιακός έχει ξεφύγει από τα ελληνικά δεδομένα και βαδίζει πάνω σε ευρωπαϊκά πρότυπα, δίνοντας μεγάλη βαρύτητα στην ακαδημία του. Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα της Κ17 του πειραϊκού συλλόγου, η οποία πριν από λίγες ημέρες νίκησε στον τελικό του πρωταθλήματος την αντίστοιχη του ΠΑΟΚ με 5-4 στα πέναλτι και κατέκτησε το βαρύτιμο τρόπαιο, ολοκληρώνοντας με τον καλύτερο τρόπο τη σεζόν. Μια «φουρνιά» γεμάτη ταλέντο και εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, που έχουν όλα τα φόντα για να φτάσουν στο κορυφαίο επίπεδο και να αγωνιστούν στην πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού.

Ενας από αυτούς είναι χωρίς αμφιβολία ο Χαράλαμπος Κωστούλας. Ο γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή των Πειραιωτών, Θανάση, ο οποίος έκανε σπουδαία καριέρα με τη φανέλα του Ολυμπιακού και έγραψε ιστορία στον σύλλογο του μεγάλου λιμανιού. Το ίδιο θέλει να κάνει και ο γιος του, ο οποίος – σε αντίθεση με τον πατέρα του – αγωνίζεται στην κορυφή της επίθεσης. Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ενας παίκτης με… βαριά κληρονομιά, με τις εμφανίσεις του να δημιουργούν τεράστιες προσδοκίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments