Lifestyle

Ανυπόφορη Μαριαλένα – Χάνει, κλαίει και φωνάζει στον Σάκη: «Δεν ήξερες καν ότι έχω μόνο μια ζωή»

Ανυπόφορη Μαριαλένα – Χάνει, κλαίει και φωνάζει στον Σάκη: «Δεν ήξερες καν ότι έχω μόνο μια ζωή»
ΡΕΣΙΤΑΛ γκρίνιας από την παίκτρια, κουραστικό θέαμα.

Ο Νίκος Μπάρτζης είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor All Star, ο οποίος λόγω τραυματισμού δεν θα μπορεί να υπερασπιστεί τον εαυτό του στις επόμενες δύο ασυλίες για να «σβήσει» την υποψηφιότητά του. Αυτό διότι σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ που ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός, πλέον στα ατομικά αγωνίσματα για την ασυλία όποιος θα βγαίνει στον τάκο θα έχει τη δυνατότητα αν καταφέρει και κερδίσει σε μία από τις ασυλίες που ακολουθούν να διώχνει την υποψηφιότητά του και να υποδεικνύει κάποιον άλλον στη θέση του. Νικητής της πρώτης ατομικής ασυλίας ήταν ο Σάκης Κατσούλης.

View this post on Instagram

A post shared by Survivor Greece (@survivorgreece)

Οι 8 survivors που έχουν απομείνει στον Άγιο Δομίνικο, μετά και την αποχώρηση της Μελίνας Μεταξά, το βράδυ της Κυριακής δημιούργησαν νέες ομάδες με αρχηγούς τους πιο γρήγορους στους αγώνες κατάταξης Σταυρούλα Χρυσαειδή και Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη, με τη Σταυρούλα να οδηγεί τους Κόκκινους (Σάκη, Μαριαλένα, Βασάλο) σε νίκη και στην Πούντα Κάνα για water sports. Παράλληλα ολοκληρώθηκε και η 24ώρη ψηφοφορία για τους δημοφιλέστερους παίκτες, προκειμένου να δημιουργηθεί μία κατάταξη, βάσει της οποίας θα δρομολογηθούν οι επόμενες αποχωρήσεις.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας ο Κωνσταντίνος Βασάλος περιέγραψε ένα απίστευτο σκηνικό κατά τη διάρκεια του χθεσινού επάθλου ενώ η Μαριάλενα παρότι γκρινιάζει δεν αποδέχεται τον χαρακτηρισμό των συμπαικτών της.

Οι παίκτες πριν την πρώτη ατομική ασυλία είχαν την ευκαιρία να δοκιμαστούν στα «Παιχνίδια της Καραϊβικής», με έπαθλο πέντε λαχταριστά cup cakes για κάθε διαγωνιζόμενο ξεχωριστά. Ωστόσο, αυτή τη φορά οι 8 εναπομείναντες παίκτες δεν κλήθηκαν να απαντήσουν σωστά σε ερωτήσεις γνώσεων, όπως συνηθίζεται στο Survivor, αλλά να καταφέρουν να μεταφέρουν με το στόμα μερικά μπαλάκια του τένις στο σωστό καλάθι. Όλο αυτό όμως έπρεπε να γίνει με δεμένα μάτια, χωρίς χέρια και αφού πρώτα… γευτούν περίεργους συνδυασμούς φαγητών, όπως τηγανιτές πατάτες με κέτσαπ, σαντιγί, μέλι και σαρδέλες.

Οι αντιδράσεις των παικτών κατά την όσφρηση και τη δοκιμή των φαγητών ήταν ξεκαρδιστικές, με αρκετούς από αυτούς να μη δείχνουν να πτοούνται από τους αταίριαστους συνδυασμούς. Την ίδια ώρα, οι συμπαίκτες από τον πάγκο προσπαθούσαν να τους ενθαρρύνουν να ολοκληρώσουν όσο πιο γρήγορα και σωστά γίνεται τη δοκιμασία. Στις καλύτερες στιγμές του εν λόγω παιχνιδιού ήταν οι αντιδράσεις του Νίκου Μπάρτζη αλλά και η… επιμονή που έδειξε ο Σάκης Κατσούλης λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Κόκκινη Ομάδα με σκορ 5-4, απολαμβάνοντας το γλυκό έπαθλο.

Όλοι οι παίκτες ξεκίνησαν με 5 ζωές, ενώ οι αντίπαλοι προέκυψαν μετά από κλήρωση. Δεν αγωνιζόταν ο τραυματίας Νίκος Μπάρτζης.

Η πρώτη παίκτρια του τέθηκε εκτός μάχης ήταν η Σταυρούλα, ενώ την ακολούθησε ο Βασάλος.Από την τελική τριάδα εκτός τέθηκε και η Μαριαλένα, η οποία για ακόμα μια φορά δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την ήττα της και την… πλήρωσε πάλι ο σύντροφός της Σάκης, ο οποίος πήγε στον τελικό μαζί με τον Ηλία.Στο συμβούλιο του νησιού πριν οι 8 οδηγηθούν στην κάλπη ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσε τους παίκτες για το νικητή του τουρκικού Survivor με τη Νεφισέ, την οποία είχε κερδίσεις ο Σπύρος Μαρτίκας στις ελληνοτουρκικές «μάχες», να σηκώνει το τρόπαιο στον τελικό με τον… χαμένο αδελφό του Τάκη Καραγκούνια, Οσγκούρ.«Βάσει στρατηγικής αυτό έβλεπα κι εγώ. Κι εγώ αυτό θα έκανα. Να πω ότι δεν το περίμενα; Το είχα πει και από πριν ότι θα βγω υποψήφιος. Στο σημερινό συμβούλιο έχω έρθει θεατής, θέλω να δω πώς θα κινηθούν τα παιδιά», δήλωσε ο Νίκος Μπάρτζης αμέσως μετά την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς του.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments