Αθλητισμός

ΠΑΟΚ:Κοντά σε Ουκρανό χαφ οι Θεσσαλονικείς

ΠΑΟΚ:Κοντά σε Ουκρανό χαφ οι Θεσσαλονικείς

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)

Κοντά στον Ουκρανό χαφ είναι οι Θεσσαλονικείς σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο.

Ο χρόνος πιέζει, η προετοιμασία αρχίζει, λεφτά πολλά δεν υπάρχουν, αλλά ο ΠΑΟΚ πρέπει να κάνει μεταγραφές. Μια από αυτές μπορεί να είναι ο Βίκτορ Κοβαλένκο.

Όπως αναφέρουν στο Μπέργκαμο: «Ο Κοβαλένκο θα μπορούσε να πάει στην Ελλάδα και στον ΠΑΟΚ. Ο διευθυντής του συλλόγου Ζοσέ Μπότο τον γνωρίζει καλά, έχοντας συνεργαστεί μαζί του στη Σαχτάρ.

Ο Ουκρανός μέσος Βίκτορ Κοβαλένκο πρόκειται να αλλάξει φανέλα μετά από μια άκρως απογοητευτική σεζόν που κορυφώθηκε με τον υποβιβασμό της Σπέτσια. Ο σύλλογος της Λιγκουρίας δεν θα τον κρατήσει ενώ και η Αταλάντα, στην οποία ανήκει, δεν θέλει να ποντάρει πάνω του και είναι έτοιμη να καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για να τον πουλήσει.

Ο μισθός που παίρνει ο παίκτης την τελευταία σεζόν είναι ιδιαίτερα υψηλός (2.835.000 ευρώ μεικτά, με τη 50-50 συμμετοχή της Αταλάντα και της Σπέτσια) κάτι που δυσκολεύει την επιστροφή του στην Ουκρανία.

Γι’ αυτό, ο Κοβαλένκο θα μπορούσε να πάει στην Ελλάδα στον ΠΑΟΚ. Ο διευθυντής του συλλόγου τον γνωρίζει καλά, έχοντας συνεργαστεί μαζί του στη Σαχτάρ, ενώ προπονητής του ΠΑΟΚ είναι γιος του Μιρτσέα Λουτσέσκου. Στοιχεία που κάνει τη μεταγραφή του Κοβαλένκο θα γινόταν πολύ πιθανή» σύμφωνα με το in.gr

Ο Κοβαλένκο είναι 27 ετών κι αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη Σαχτάρ Ντόνετσκ όπου έμεινε για επτά χρόνια καταγράφοντας 130 συμμετοχές και 23 γκολ. Το 2021 πήγε στην Αταλάντα όπου έπαιξε μόλις μια φορά. Δόθηκε δανεικός αμέσως δανεικός στην Σπέτσια όπου πέρυσι έπαιξε σε 26 αγώνες (1 ματς), ενώ φέτος αγωνίστηκε σε 15 ματς. Με την εθνική Ουκρανίας είναι 33 διεθνής.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments