Lifestyle

Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Ελεονώρα Μελέτη: Η πρώτη ανάρτησή της μετά τον γάμο της με τον Θοδωρή Μαροσούλη

Πηγή Φωτογραφίας: MediaTime

Ελεονώρα Μελέτη: «Τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά»

Στιγμές ευτυχίας ζουν η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, καθώς την Παρασκευή όχι μόνο βάφτισαν την κόρη τους, αλλά παντρεύτηκαν επίσης, με θρησκευτικό γάμο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Εleonora Meleti (@nonoram)

Η κόρη τους πήρε τα ονόματα Αλεξάνδρα – Ωκεανίς, ενώ ο γάμος ήταν έκπληξη για την παρουσιάστρια, αφού ο σύζυγός της της ζήτησε αυθόρμητα να τον παντρευτεί.

Με μία ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη φρόντισε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τις ευχές του, ενώ ενημέρωσε το κοινό της πως σύντομα θα μοιραστεί φωτογραφίες μαζί του από το ευτυχές γεγονός.

Κάτω από μια φωτογραφία, στην οποία ανταλλάσσει ένα φιλί με τον αγαπημένο της, η Ελεονώρα Μελέτη έγραψε: «Εχθές για εμάς ήταν μια μέρα τεράστιας χαράς. Βαφτίσαμε τη κόρη μας η οποία πήρε το όνομα Αλεξάνδρα Ωκεανίς , αλλά κάναμε κ τον θρησκευτικό μας γάμο. (πρώτα έγινε ο γάμος κ μετά η βάπτιση)».

«Μια έκπληξη για μένα κ για όλους τους προσκεκλημένους, εμπνευσμένη απξ τον @psycho_25, που ωστόσο απέδειξε πως τα απρόοπτα, τα αυθόρμητα κ τα πηγαία, μπορούν να είναι όμορφα, γιατί είναι αληθινά. Σύντομα θα μοιραστούμε μαζί σας στιγμές από τη χαρά μας, ( όταν έχουμε τις φωτογραφίες δηλαδή) γιατί νιώθουμε από τις τόσες πολλές πολλές κ τις τόσο ζεστές ευχές σας πως εκεί έξω υπάρχετε όμορφα πλάσματα, που νιώσατε κ μόνο στην είδηση, να μας στείλετε αυθόρμητα ένα όμορφο μήνυμα με υπέροχα λόγια κάνοντας τη μέρα μας ακόμα πιο όμορφη κ τη σημασία της πιο δυνατή. Μας ανοίξατε τη καρδιά σας, μας μοιράσατε αγάπη κ ευχές, κ εμείς με χαρά θα σας ανοίξουμε το σπίτι μας κ θα μοιραστούμε μαζί σας εικόνες αλλά κ όμορφα απρόοπτα από τη χθεσινή μαγική μπάρα για εμάς», συμπλήρωσε για τον γάμο τους.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments