Ο ύψους 330 μέτρων Azabudai Hills Mori JP Tower δεσπόζει στο κέντρο του Τόκιο
Ολοκληρώθηκε η ανέγερση του υψηλότερου ουρανοξύστη στην Ιαπωνία, ο οποίος θα ανοίξει επισήμως τις πύλες του το φθινόπωρο, ανακοίνωσε σήμερα η εταιρία Mori Building Co. Ltd.
Ο ύψους 330 μέτρων Azabudai Hills Mori JP Tower δεσπόζει στο κέντρο του Τόκιο, καταρρίπτοντας κατά 30 μέτρα το ρεκόρ που κατείχε ο ουρανοξύστης Abeno Harukas στην Οσάκα.
Έχει 64 ορόφους και πέντε υπόγεια επίπεδα. Στους τελευταίους ορόφους έχουν κατασκευαστεί πολυτελείς κατοικίες, ενώ ο νέος ουρανοξύστης θα στεγάσει επίσης τη Βρετανική Σχολή του Τόκιο, ένα ιατρικό ίδρυμα υπό την αιγίδα του πανεπιστημίου Κέιο, γραφεία εταιριών, καταστήματα και εστιατόρια.
Το ρεκόρ του Azabudai Hills Mori JP Tower αναμένεται να καταρριφθεί το 2027, όταν υπολογίζεται πως θα ολοκληρωθεί η ανέγερση του ουρανοξύστη που κατασκευάζει η εταιρία Mitsubishi Estate Co. Ltd. κοντά στον σιδηροδρομικό σταθμό του Τόκιο.
Ανοιχτά της Ινδίας περιμένουν ρωσικά τάνκερ που έχουν δεχτεί κυρώσεις
Tα πλοία είναι αγκυροβολημένα στα μεγάλα λιμάνια εισαγωγής πετρελαίου στη δυτική Ινδία μέχρι τα διυλιστήρια να λάβουν κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με τις κυρώσεις που απειλεί η Δύση
Alpha Bank: Εξαγορά 100% της AXIA Ventures με έδρα την Κύπρο
Η υπογραφή της οριστικής συμφωνίας αποτελεί ορόσημο στην υλοποίηση της στρατηγικής της Alpha Bank για τη δημιουργία της κορυφαίας πλατφόρμας Επενδυτικής Τραπεζικής και Κεφαλαιαγορών.
«Δώρο» 29 δισ. δολαρίων σε μετοχές της Tesla στον Έλον Μασκ
Ο αμερικανικός κολοσσός ηλεκτρονικών αυτοκινήτων προσφέρει 96 εκατομμύρια νέες μετοχές στον CEO του, υπό την προϋπόθεση να μείνει στο τιμόνι έως το 2027
Ebury: Το δολάριο ενδυναμώνεται πριν τα αρνητικά στοιχεία για την απασχόληση
Σημαντικό γεγονός για τις αγορές είναι η ανακοίνωση επιτοκίων της Τράπεζας της Αγγλίας την Πέμπτη. Μία νέα μείωση κατά 25 μ.β. θεωρείται ιδιαίτερα πιθανή
Σε άνοδο στην ελληνική αγορά τα κινεζικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα
Το 2024, ένα στα πέντε brands στην ελληνική αγορά ήταν κινεζικό. Με αιχμή τα EVs και ισχυρές συνεργασίες, BYD, MG και άλλες μάρκες διεκδικούν μεγαλύτερα μερίδια στις πωλήσεις.
Προχωρά η ολοκλήρωση του μεταλλευτικού έργου στις Σκουριές Χαλκιδικής, πρώτη παραγωγή χαλκού και χρυσού στις αρχές του 2026. Στρατηγική επένδυση για την πράσινη μετάβαση της Ευρώπης.
Το σχόλιο σας