Αθλητισμός

Άρης μεταγραφές: Έκλεισε το deal με Μόρον, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Άρης μεταγραφές: Έκλεισε το deal με Μόρον, σύμφωνα με τους Ισπανούς

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο

Η μεταγραφή του Λορέν Μόρον στον Άρη από την Μπέτις έχει ήδη ολοκληρωθεί σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Άνχελ Γκαρσία

Τελειωμένη θεωρείται η μεταγραφή του Λορέν Μόρον στον Άρη, σύμφωνα με τον Ισπανό δημοσιογράφο, Άνχελ Γκαρσία.Ο αθλητικός διευθυντής του Άρη, Ρόμπερτ Παλικούτσα, αποκάλυψε σε συνέντευξή του την Τρίτη (4/7) ότι οι κίτρινοι έχουν έρθει σε συμφωνία με ομάδα της La Liga για την απόκτηση επιθετικού κι αυτός είναι ο Λορέν Μόρον.

Ο 29χρονος δεξιοπόδαρος σέντερ φορ είναι ο εκλεκτός των κιτρίνων, με την ΠΑΕ Άρης να καταλήγει σε συμφωνία με την Μπέτις και τον παίκτη.

Η πιο παραγωγική σεζόν του ήταν αυτή του 2019-20, όταν είχε 10 γκολ και τρεις ασίστ σε 2.031′ συμμετοχής στο πρωτάθλημα, με την Μπέτις να τερματίζει στην 15η θέση.

Τη σεζόν 2021-22 ο Μορόν πήγε δανεικός στην Εσπανιόλ. Ο Ισπανός ξεκίνησε βασικός σε τέσσερα ματς πρωταθλήματος, έπαιξε συνολικά σε 21 παιχνίδια της La Liga και πέτυχε ένα γκολ σε 563′. Επέστρεψε στην Μπέτις για την περσινή σεζόν και τον Ιανουάριο έφυγε πάλι δανεικός, για την Segunda Division και τη Λας Πάλμας, με ένα γκολ σε 479′ συμμετοχής στο πρωτάθλημα.

Σημειώνεται πως εκτός από τις Μπέτις, Εσπανιόλ και Λας Πάλμας (στις δύο τελευταίες με τη μορφή δανεισμού), ο Μόρον έχει φορέσει και τη φανέλα των Εστεπόνα, UD Marbella, Marbella FC, Βέλες και Μπέτις Β’ (δανεικός).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments