Αθλητισμός

Σκάνδαλο:Επιστολή παράγοντα αναφέρει πως 5 πρόεδροι ΠΑΕ της SL1 στοιχημάτισαν σε στημένα ματς των ομάδων τους

Σκάνδαλο:Επιστολή παράγοντα αναφέρει πως 5 πρόεδροι ΠΑΕ της SL1 στοιχημάτισαν σε στημένα ματς των ομάδων τους

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay

Σύμφωνα με δημοσίευμα του «dikisports», έχει αποσταλεί επώνυμη επιστολή ποδοσφαιρικού παράγοντα στον Άρειο Πάγο, που μιλάει για πέντε προέρους ΠΑΕ της SL1

Η ιστοσελίδα «dikisports» αποκάλυψε πως στον Άρειο Πάγο έφτασε μία επιστολή από ποδοσφαιρικό παράγοντα, ο οποίος αποκάλυψε πως υπήρχαν πέντε πρόεδροι ΠΑΕ της Superleague 1, που στοιχημάτισαν πέρυσι σε στημένους αγώνες των ομάδων τους.

Ακόμη, στην επιστολή αυτή αναφέρεται πως δύο από τους προέδρους στοιχημάτισαν από κοινού στον μεταξύ τους αγώνα περιοριζόμενοι στο αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου, που είχε και ευρύ σκορ. Ο τρίτος πρόεδρος, που είναι και ιδιοκτήτης της ΠΑΕ, πόνταρε δύο φορές με επιτυχία στην ήττα της ομάδας του. Άλλοι δύο στοιχημάτισαν μέσω των κωδικών του κυκλώματος σε αποτελέσματα των ομάδων τους που διαμορφώθηκαν στα τελευταία λεπτά των αγώνων.

Η επιστολή αυτή θα συσχετισθεί με τις έρευνες της Eurojust, της Interpol, της Εισαγγελίας Αθηνών και της Οικονομικής Αστυνομίας ενώ θα υπάρξει ταυτοποίηση με τις νομίμως υποκλαπείσες τηλεφωνικές συνδιαλέξεις και τα στοιχεία από τα κατασχεμένα κινητά και ψηφιακά μέσα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments