Κόσμος

Ζαχάροβα: Η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας

Ζαχάροβα: Η Ουκρανία βρίσκεται πίσω από την επίθεση στη γέφυρα της Κριμαίας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κατηγόρησε σήμερα την Ουκρανία για τη διάπραξη επίθεσης στην γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με την Κριμαία

Η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα κατηγόρησε σήμερα την Ουκρανία για τη διάπραξη επίθεσης στην γέφυρα που συνδέει τη Ρωσία με την Κριμαία με ανάμιξη της Βρετανίας και των ΗΠΑ. Η Ζαχάροβα δεν παρείχε αποδείξεις για να υποστηρίξει τον ισχυρισμό αυτόν.

“Η σημερινή επίθεση στην γέφυρα της Κριμαίας διεξήχθη από το καθεστώς του Κιέβου. Το καθεστώς αυτό είναι τρομοκρατικό και έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας διεθνούς οργάνωσης οργανωμένου εγκλήματος”, σημείωσε η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών.

“Οι αποφάσεις λαμβάνονται από Ουκρανούς αξιωματούχους και τον στρατό με την άμεση συμμετοχή αμερικανικών και βρετανικών υπηρεσιών πληροφοριών και πολιτικών. Οι ΗΠΑ και η Βρετανία ηγούνται μιας τρομοκρατικής κρατικής δομής”, σημείωσε η Ζαχάροβα.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.