Lifestyle

Bella Hadid: Μοιράζεται νέες φωτογραφίες από την μάχη της με τη νόσο του Lyme – «Επιτέλους υγιής»

Bella Hadid: Μοιράζεται νέες φωτογραφίες από την μάχη της με τη νόσο του Lyme – «Επιτέλους υγιής»

Πηγή Φωτογραφίας: People Magazine

Το 26χρονο μοντέλο, με ανάρτησή της στο Instagram γράφει, μεταξύ άλλων, ότι είναι «επιτέλους υγιής»

Η Bella Hadid θέλησε να ενημερώσει τους θαυμαστές της για την υγεία της, αφού εδώ και πολλά χρόνια δίνει «μάχη» με τη νόσο του Lyme.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Το 26χρονο μοντέλο, με ανάρτησή της στο Instagram γράφει, μεταξύ άλλων, ότι είναι «επιτέλους υγιής», αφού εδώ και, τουλάχιστον, δέκα χρόνια δίνει μεγάλο αγώνα για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Η Hadid ανέφερε ότι είναι ευγνώμων για τη μαμά της, Yolanda Hadid, η οποία διαγνώστηκε, επίσης, με τη νόσο του Lyme το 2012 μαζί με τον νεότερο αδελφό της, Anwar.

«Ο μικρός μου εαυτός που υπέφερε θα ήταν τόσο περήφανος για τον μεγάλο μου εαυτό, που δεν εγκαταλείπει τον εαυτό του», ξεκίνησε την ανάρτησή της η Bella Hadid και συνέχισε: «Ευχαριστώ τη μαμά μου που κράτησε όλα τα ιατρικά μου αρχεία, που ήταν δίπλα μου, που δεν έφυγε ποτέ από το πλευρό μου, που με προστάτευσε, με στήριξε, αλλά κυρίως που με πίστεψε σε όλα αυτά.

View this post on Instagram

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

Το να ζω σε αυτή την κατάσταση, που επιδεινωνόταν με τον χρόνο και τη δουλειά, ενώ προσπαθούσα να κάνω περήφανο τον εαυτό μου, την οικογένειά μου και τους ανθρώπους που με στηρίζουν, με είχε επιβαρύνει με τρόπους που δεν μπορώ πραγματικά να εξηγήσω. Το να είμαι τόσο θλιμμένη και άρρωστη με τις περισσότερες ευλογίες-προνόμια-ευκαιρίες-αγάπη γύρω μου ήταν πιθανότατα το πιο μπερδεμένο πράγμα που έχω ζήσει ποτέ. Ένα πράγμα που θέλω να εκφράσω σε όλους σας είναι ότι 1: Είμαι καλά και δεν χρειάζεται να ανησυχείτε, και 2: Δεν θα άλλαζα τίποτα για τον κόσμο. Αν έπρεπε να τα περάσω όλα αυτά ξανά, για να φτάσω εδώ, σε αυτή ακριβώς τη στιγμή που βρίσκομαι τώρα, με όλους εσάς, επιτέλους υγιής, θα τα έκανα όλα ξανά. Με έκαναν αυτό που είμαι σήμερα», πρόσθεσε το διάσημο μοντέλο.

Η Bella Hadid σημείωσε: «Το σύμπαν λειτουργεί με τους πιο οδυνηρούς και όμορφους τρόπους, αλλά πρέπει να σας πω ότι αν αγωνίζεστε, θα γίνει καλύτερο. Το υπόσχομαι. Κάντε ένα βήμα μακριά, μείνετε δυνατοί και τα σύννεφα θα αρχίσουν να καθαρίζουν. Προσπάθησα να διαλέξω τις πιο θετικές εικόνες που μπορούσα, γιατί όσο επώδυνη και αν ήταν αυτή η εμπειρία, το αποτέλεσμα ήταν η πιο διαφωτιστική εμπειρία της ζωής μου, γεμάτη με νέους φίλους, νέα οράματα και ένα νέο μυαλό», συμπλήρωσε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments