Ζώδια

Μεγάλες Ανατροπές έρχονται για 4 Ζώδια με τη Νέα Σελήνη Αυγούστου 2023

Μεγάλες Ανατροπές έρχονται για 4 Ζώδια με τη Νέα Σελήνη Αυγούστου 2023

Πηγή Φωτογραφίας: star.gr,Είσαι έτοιμος για εκρηκτικές, επαναστατικές αλλαγές;

Ποια 4 ζώδια θα έχετε ξαφνικές αλλαγές ως το τέλος του Αυγούστου;

Είσαι έτοιμος για εκρηκτικές, επαναστατικές αλλαγές; Για μία στροφή 180ο μοιρών που θα σε οδηγήσει προς μία νέα κατεύθυνση και πορεία; Αν ανήκεις στα 4 Ζώδια που σου αναφέρω παρακάτω είναι δεδομένο ότι το διάστημα από τις 16 – 31 Αυγούστου 2023, θα είναι φουλ στις εκπλήξεις και στις ξαφνικές αλλαγές. Η Νέα Σελήνη που σχηματίζεται στις 16 Αυγούστου και η επιρροή της είναι αισθητή ως το τέλος του μήνα, θα φέρει στο φως της επιφάνεια την αλήθεια, θα σοκάρει, θα ανατρέψει και θα οδηγήσει μπροστά σε μία νέα κατεύθυνση

Ποια είστε τα  4 Ζώδια όπου ως το τέλος του Αυγούστου θα ζήσετε αυτές τις εκρηκτικές και επαναστατικές στιγμές και τι ακριβώς θα συμβεί; Για πάμε να δούμε!

ΤΑΥΡΟΣ

Η Νέα Σελήνη του Αυγούστου από το Λέοντα, με την συμμετοχή του Ουρανού στο δικό σου ζώδιο είναι γεγονός ότι σε κάνει έναν μικρό (ή και μεγάλο πολλές φορές) αντάρτη ή και επαναστάτη! Θέλεις να αλλάξεις ζωή, σπίτι, τρόπο ζωής… Προκύπτουν γεγονότα που ναι μεν σε κάνουν να ξεφεύγεις από την βολή σου όμως συνειδητοποιείς ότι ο δρόμος της αλλαγής είναι μονόδρομος! Αλλάζουν οι διαθέσεις σου, τα θέλω σου, τα συναισθήματά σου! Δεν μπορείς πλέον να συντηρείς παλιά μοτίβα και διαπιστώνεις ότι το ποτήρι έχει πλέον ξεχειλίσει και έχει έρθει η στιγμή να κάνεις την μεγάλη ανατροπή!

ΛΕΩΝ

Είσαι ο πρωταγωνιστής της περιόδου με ένα νέο Φεγγάρι να γεννιέται και να σε οδηγεί σε αλλαγή κατεύθυνσης και πορείας! Δραπετεύεις από ότι στέκεται εμπόδιο στους στόχους σου, στο όραμα σου, σε αυτό που είχες σχεδιάσει για το μέλλον σου! Τολμάς σε επαγγελματικές αλλαγές, διώχνεις μακριά τις περιοριστικές σου πεποιθήσεις … Είναι πολύ πιθανή η αλλαγή στα επαγγελματικά, ή ακόμα και η στροφή αλλαγής επαγγέλματος … Ζητήματα που αφορούν το γάμο σε κάνουν να λειτουργείς ασυμβίβαστα, χωρίς να μπορείς πλέον να βάλεις νερό στο κρασί σου! Επιδιώκεις πολύ περισσότερο την ελευθερία σου και συνειδητοποιείς ότι πλέον θέλεις να ακολουθήσεις ένα νέο δρόμο, μακριά από ανθρώπους και καταστάσεις που εμποδίζουν την πορεία σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τους αιφνιδιασμούς της περιόδου δεν τους περιμένεις και δεν τους επιδιώκεις, σου έρχονται εντελώς ξαφνικά από τους ανθρώπους που σχετίζεσαι στενά. Σχέσεις ανατρέπονται, σπάνε και γίνονται κομμάτια, γιατί διαπιστώνεις ότι έχουν αλλάξει οι διαθέσεις ή και τα συναισθήματα… Βάζεις νέες προτεραιότητες γιατί συνειδητοποιείς ότι δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε ανθρώπους που αμφισβητούν, αντιδρούν, αλλάζουν και δεν προσφέρουν την σταθερότητα που εσύ θα θελες ή εσύ τους προσφέρεις! Το ρίχνεις περισσότερο στην δουλειά , στους στόχους σου, στο μέλλον που αρχίζεις τώρα να σχεδιάζεις, αναγνωρίζοντας ότι θέλεις τώρα να ανοίξεις νέους κύκλους και να έρθεις σε επαφή με νέους ανθρώπους!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Επαναστάτης και αντιδραστικός είσαι από την φύση σου, πολύ περισσότερο όμως στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου, όπου και προκύπτει μία Νέα Σελήνη στο διαμετρικά απέναντι ζώδιο από το δικό σου, με την συμμετοχή του κυβερνήτη σου του Ουρανού! Αποδεσμεύεσαι από κάθε τι που σε καταπιέζει, από σχέσεις δυσλειτουργικές, από πιέσεις οικογενειακές, από συναισθήματα που σε έπνιγαν … Απελευθερώνεσαι και ακολουθείς την ιδέα της στιγμής … Αλλάζεις σπίτι ή ακόμα και τόπο διαμονής, θέλεις να μείνεις μόνος ή και ελεύθερος και αυτό το διάστημα διαπιστώνεις ότι αλλάζει ριζικά όλος ο συναισθηματικός σου κόσμος! Δεν θα λείψουν όμως και οι ερωτικοί αιφνιδιασμοί και οι ανατροπές, αφού αυτό το διάστημα είναι πολύ πιθανό να αναγνωρίσεις ότι ένας έρωτας του παρελθόντος, παίζει ακόμα πολύ σημαντικό ρόλο στην ζωή σου!

Πηγή: astrology.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments