Αθλητισμός

Ζέκα: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό απέναντι στην Μπράγκα»

Ζέκα: «Μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό απέναντι στην Μπράγκα»

Πηγή Φωτογραφίας: [362600] ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ / ΠΑΟ - ΡΑΓΙΟ ΒΑΓIΕΚΑΝΟ (ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Κάρλος Ζέκα μίλησε σε ένα πορτογαλικό Μέσο για την πρόκριση επί της Μαρσέιγ, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε ότι μπορεί ο Παναθηναϊκός να κάνει κάτι καλό απέναντι στην Μπράγκα.

Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε σήμερα (22/8) για την Πορτογαλία ενόψει του πρώτου αγώνα με την Μπράγκα για τα playoffs του Champions League. Οι «πράσινοι» λοιπόν μετά την πρόκριση επί της Μαρσέιγ, θέλουν να κάνουν το πρώτο βήμα για την είσοδό τους στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Ενόψει του αγώνα ο Κάρλος Ζέκα μίλησε στο πορτογαλικό Μέσο noticias ao minuto. Ο διεθνής ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στην πρόκριση επί της Μαρσέιγ στη Μασσαλία, την αποχώρησή του από την Κοπεγχάγη, αλλά και την επιστροφή του στην Πορτογαλία.

Για την πρόκριση κόντρα στη Μαρσέιγ: «Ήταν ένα δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι και μια πολύ περίπλοκη ατμόσφαιρα, ενώ δεν είχαμε και τους οπαδούς μας. Δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, αλλά ξέραμε ότι, σε οποιαδήποτε στιγμή, σε μια κατάσταση για να βάλουμε γκολ, θα πηγαίναμε σε ισοπαλία και θα ήταν υπέρ μας. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε και τελικά δεχτήκαμε και ένα δεύτερο τέρμα.

Ξέραμε πως με ένα γκολ θα ισοφαρίζαμε το σκορ για την πρόκριση και θα πηγαίναμε στην παράταση. Η ομάδα έπρεπε να το σκεφτεί, να μείνει ψύχραιμη και να ψάξει για την ευκαιρία. Φυσικά ήμασταν χαρούμενοι, είναι κι αυτό κομμάτι του ποδοσφαίρου. Ψάξαμε για την ευτυχία και δουλέψαμε για να συμβεί. Το κάναμε και στα πέναλτι ήμασταν καλύτεροι. Αλλά πάντα με τη σκέψη ότι όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα, ένα γκολ θα μας οδηγούσε στην παράταση. Και συνέβη».

Για το τελευταίο πέναλτι και την επιστροφή στην Πορτογαλία: «Θυμήθηκα ότι πρόκειται να επιστρέψω στην Πορτογαλία, αλλά εκείνη τη στιγμή νιώθαμε όλοι μια ικανοποίηση για τον αποκλεισμό μιας σπουδαίας ομάδας στην Ευρώπη, που ενισχύθηκε σημαντικά και έχει πολύ διαφορετικό μπάτζετ από εμάς.

Καταφέραμε να τους αντιμετωπίσουμε και να τους αποκλείσουμε. Είναι ένα μεγάλο κατόρθωμα για μια ομάδα που δεν αγωνιζόταν στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις για χρόνια. Με έκανε πολύ χαρούμενο να ξέρω ότι βρισκόμαστε ένα βήμα μακριά από την είσοδο στους ομίλους του Chamoions League, αλλά και το ότι θα επιστρέψω στην Πορτογαλία και θα αντιμετωπίσω μια πορτογαλική ομάδα».

Για τα ματς με την Μπράγκα: «Είδα μόνο το παιχνίδι που έχασαν στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος (σ.σ. με τη Φαμαλικάο). Αλλά είναι μια ομάδα που αξίζει ως σύνολο, έχει πολύ καλές μονάδες.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments