Αθλητισμός

Εξτρέμ 6 εκατομμυρίων στο Λιμάνι!

Εξτρέμ 6 εκατομμυρίων στο Λιμάνι!

Πηγή Φωτογραφίας: sports365.gr, Παίκτης με εξαιρετικό βιογραφικό

Τις επόμενες ημέρες λύνει το συμβόλαιο του και είναι διαθέσιμος!

Παίκτης με εξαιρετικό βιογραφικό, που δεν έκανε όμως την καριέρα που όλοι περίμεναν, βρίσκεται πολύ ψηλά στη μεταγραφική λίστα του Αντόνιο Κορδόν. Ποια τα αγωνιστικά του χαρακτηριστικά και η… καραμπόλα με πρώην “ερυθρόλευκο” άσο

Ολυμπιακός – Σάμου Καστιγέχο: Ένα όνομα με ενδιαφέρον υπάρχει στο ρεπορτάζ των Ερυθρόλευκων, καθώς η ταυτόχρονη παρουσία των Αντόνιο Κορδόν και Nτιέγκο Mαρτίνεθ στους Πειραιώτες προφανώς και έχει στρέψει σταθερά στην ισπανική αγορά το ενδιαφέρον τους.

Η περίπτωση του 28χρονου εξτρέμ είναι πολύ καλή, δεδομένου έχει εμπειρίες σε υψηλό επίπεδο (Μάλαγα, Βιγιαρέαλ, Μίλαν, Βαλένθια), ενώ από την Ιβηρική προκύπτει ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα λύσει το συμβόλαιό του – Άρα θα μπορεί να υπογράψει σε όποια ομάδα θέλει.

Η αξία του στο ποδοσφαιρικό Χρηματιστήριο ανέρχεται στα 6 εκατ. ευρώ (είχε φτάσει και στα 18 εκατ.), ενώ είναι διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της Ισπανίας. To sportdog επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Λυκάκη, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο στην Ισπανία, για να συλλέξουμε περισσότερες πληροφορίες για την περίπτωση του Καστιγέχο.

“Θεαματικός, ντρίπλα, ταχύτητα – Ανάποδο πόδι – Καλύτερος από Κανός”

“Θέλει να τον αφήσει ελεύθερο η Βαλένθια και μάλλον θα υπάρχουν εξελίξεις άμεσα. Πολύ καλό όνομα, αν και δεν είχε την εξέλιξη που περίμεναν όλοι. Από Βιγιαρεάλ ξεπετάχτηκε, αλλά είναι γνωστό όνομα ακόμα κι αν δεν είχε σχέση με τη Βιγιαρεάλ την εποχή του Κορδόν”, σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος και πρόσθεσε: “Είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά, θεαματικός, με ντρίπλα, ταχύτητα, ψηλόλιγνος, έχει το 1 με 1 αλλά του λείπει το γκολ”.

Πού παίζει στο γήπεδο;

“Παίζει αριστερά και δεξιά με ανάποδο πόδι – Αλλά κυρίως δεξιά παίζει”.

Γιατί μένει ελεύθερος από τη Βαλένθια;

“Είναι έκπληξη που θα τον αφήσουν ελεύθερο, αυτό προκύπτει από το ρεπορτάζ. Η Βαλένθια πήρε τον Κανός που ήταν στον Ολυμπιακό και προφανώς έχει καλύψει τις θέσεις στους εξτρέμ”.

Καλύτερος από τον Κανός;

“Ναι, έχει περισσότερα προσόντα. Αλλά δεν έκανε την καριέρα που περίμεναν όλοι”.

Πηγή: sportdog.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments