Ελλάδα

Μιχάλης Κατσουρής: «Ήμουν δίπλα του τη νύχτα που τον μαχαίρωσαν» – Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία

Μιχάλης Κατσουρής: «Ήμουν δίπλα του τη νύχτα που τον μαχαίρωσαν» – Νέα μαρτυρία για τη δολοφονία

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη 

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
«Ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά», κατέθεσε στην ανακρίτρια που ερευνά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια ο φίλος και συνομήλικος του 29χρονου αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ

Νέα στοιχεία για τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στις 7 Αυγούστου έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια έρχονται στη δημοσιότητα. «Τρέχαμε να ξεφύγουμε από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες φίλους των Κροατών, αλλά μας πρόλαβαν», κατέθεσε στην ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση ο φίλος του Μιχάλη.

«Ήμουν δίπλα του τη μοιραία βραδιά», κατέθεσε στην ανακρίτρια που ερευνά τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη στη Νέα Φιλαδέλφεια ο φίλος και συνομήλικος του 29χρονου αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ και συμπλήρωσε: «Τον χτυπούσαν με ξύλα και με ρόπαλα και κάποιος τον μαχαίρωσε»!

Μιλώντας για τη μοιραία νύχτα που δολοφονήθηκε ο Μιχάλης Κατσουρής, ο φίλος του λέει ότι έτρεχε μαζί του για να ξεφύγουν από τους χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ και τους Έλληνες φίλους των Κροατών.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του STAR, πρόκειται για 29χρονο οργανωμένο οπαδό της ΑΕΚ, η μαρτυρία του οποίου θεωρείται «κλειδί» από τις Αρχές, αφού εκείνες τις δραματικές στιγμές βρισκόταν δίπλα στον Μιχάλη Κατσουρή.

Ο νεαρός προσήλθε αυτοβούλως στην ανακρίτρια την Πέμπτη, 24 Αυγούστου, και κατέθετε για πάνω από μία ώρα. Είπε ακόμα ότι είδαν ξαφνικά τους Κροάτες να είναι μπροστά τους και να τους επιτίθενται.

Ωστόσο, όπως κατέθεσε ο ίδιος, δεν μπορεί να αναγνωρίσει τον δολοφόνο του Μιχάλη, καθώς ο δράστης φορούσε κουκούλα full face.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.