Τεχνολογία

Tα UFO μπορεί να είναι «μη φιλική» κινεζική προηγμένη τεχνολογία, λέει πρώην επικεφαλής της NASA

Tα UFO μπορεί να είναι «μη φιλική» κινεζική προηγμένη τεχνολογία, λέει πρώην επικεφαλής της NASA

Πηγή Φωτογραφίας: Pixabay, O επικεφαλής της NASA λέει ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι πραγματικά και μπορεί να είναι «μη φιλική» προηγμένη τεχνολογία

Ο πρώην επικεφαλής της NASA λέει ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι πραγματικά και μπορεί να είναι «μη φιλική» προηγμένη τεχνολογία από την Κίνα

O επικεφαλής της NASA λέει ότι τα άγνωστα ιπτάμενα αντικείμενα είναι πραγματικά και μπορεί να είναι «μη φιλική» προηγμένη τεχνολογία.

Ενώ πολλοί πιστεύουν ότι θα μπορούσαν να είναι αποτέλεσμα εξωγήινης ζωής, ορισμένοι ειδικοί πιστεύουν ότι μπορεί να υπάρχουν άλλες εξηγήσεις όπως αεροσκάφη από εχθρικά έθνη.

Ο Δρ Thomas Zurbuchen, ο μακροβιότερος συνεργάτης της Nasa για τη Διεύθυνση Επιστημονικής Αποστολής, είπε ότι παραμένει πεπεισμένος ότι υπάρχει κάτι εκεί έξω αφού διάβασε πολλές αναφορές και μίλησε σε μάρτυρες, ανέφερε η Telegraph σε δημοσίευμά της.

Αν και, είπε ότι είναι σημαντικό να εξετάσουμε πρώτα αν πρόκειται για κινεζικά κατασκοπευτικά μπαλόνια. Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «δεν μπορούμε να αγνοήσουμε την υπόθεση που έχει προκύψει με τα κινεζικά μπαλόνια γιατί αν αγνοήσουμε αυτό που βλέπουμε τότε ξαφνικά θα εκπλαγούμε».

Ο ειδικός στα UFO έφυγε πρόσφατα από τη Nasa για το ETH Ζυρίχης στην πατρίδα του, την Ελβετία. Πριν φύγει, εξέτασε ενδελεχώς τα στοιχεία για θεάσεις UFO, όπως μια φωτογραφία του 1952  που αφορά σε μία μαρτυρία πάνω από το Passaic, στο New Jersey.

Ο Δρ Zurbuchen πρόσθεσε: «Όχι μόνο μίλησα με πιλότους, αλλά μίλησα και με άτομα που έκαναν αναφορές για UFO και ήταν πραγματικά πεπεισμένοι. Πραγματικά ένιωσα ότι μου είπαν την υποκειμενική αλήθεια. Δεν έλεγαν ψέματα, δεν έφτιαχναν πράγματα. Νομίζω ότι μου έλεγαν αυτό που είδαν».

«Το ότι υπάρχουν ανεξήγητα φαινόμενα δεν είναι θέμα για μένα. Τι είναι και τι σημαίνουν και πώς αποδεικνύουμε ότι υπάρχουν είναι κάτι που χρειάζεται περισσότερη δουλειά. Θα μπορούσαν να υπάρχουν πολλές εξηγήσεις. Αν προσεγγίσουμε την υπόθεση ψάχνοντας για αντικείμενα εξελιγμένης τεχνολογίας τότε μπορεί να μην είναι φιλικά και αυτό είναι κάτι που πρέπει να γνωρίζουμε. Θα μπορούσε να είναι τεχνολογία από άλλα μέρη στη Γη και αυτό θα ήταν πολύ τρομακτικό», τόνισε ο ίδιος.

«Θα μπορούσε να είναι ένα φυσικό φαινόμενο όπως τα φωτεινά σύννεφα, ή κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, και αυτό θα ήταν αρκετά ενδιαφέρον ή θα μπορούσε να δείχνει κάποιο πρόβλημα στην κάμερα με την οποία απαθανατίζεται».

Ο καθηγητής Greg Eghigian του Πανεπιστημίου Penn State πιστεύει ότι οι νέες ανακαλύψεις γύρω από το διάστημα μπορεί να έχουν επηρεάσει τις αναφορές περί θεάσεων UFO  συμπλήρωσε ότι: «όπως τα περισσότερα πράγματα στην ιστορία, η απάντηση βρίσκεται πιο πιθανό σε μια συρροή γεγονότων και τάσεων.

«Η ανακάλυψη χιλιάδων εξωπλανητών από αστρονόμους από τη δεκαετία του 1990 έχει κάνει τη ζωή σε άλλους πλανήτες να φαίνεται πιο πιθανή από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως και η ανάπτυξη drones έχει συμβάλει στις παρατηρήσεις UFO.

«Η ανάπτυξη νέων αισθητήρων και εξελιγμένων τεχνολογιών κατασκοπείας επέτρεψε στους στρατούς να εντοπίζουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τις ανωμαλίες. Επίσης, οι εικασίες για τα UFO ανέκαθεν ευδοκιμούσαν σε περιβάλλοντα όπου εγείρονται ερωτήματα σχετικά με την αξιοπιστία των αρχών και των ειδικών».

Ωστόσο, εξακολουθούν να υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν ότι τα UFO είναι πραγματικά στοιχεία εξωγήινης ζωής, που οι διαστημικές υπηρεσίες και οι κυβερνήσεις επέλεξαν να το αγνοήσουν ή να το κρατήσουν κρυφό.

Ο Δρ Rudolph Schild, αστροφυσικός του Κέντρου Αστροφυσικής στο Harvard-Smithsonian, είπε: «Στα μέσα της δεκαετίας του 1960, αφού έγινα αστροφυσικός στο Harvard-Smithosonian, άρχισα να ακούω φήμες ότι σώματα εξωγήινων και τα συντρίμμια από τα σκάφη τους, ήταν υπό μελέτη σε ειδική εγκατάσταση στο Κτήριο 18 στην αεροπορική βάση Wright-Patterson.

«Φημολογήθηκε ότι ένας ανώτερος συνάδελφος είχε εξετάσει τα συντρίμμια και είχε δει τα πτώματα. Όταν τον ρώτησα, αναστατώθηκε και δεν ήθελε να μιλήσει γι’ αυτό.

«Οι ακροάσεις ενώπιον του Κογκρέσου των ΗΠΑ απλώς επιβεβαίωσαν αυτό που πολλοί από εμάς γνωρίζαμε ή τουλάχιστον υποπτευόμασταν έντονα για δεκαετίες. Ο στρατός απέκτησε εξωγήινα σώματα από τα συντρίμμια των UFO. Είναι λογικό ότι εάν ιπτάμενα αντικείμενα με εξωγήινους έχουν συντριβεί στη Γη, τότε είναι εξίσου πιθανό να έχουν συντριβεί στην επιφάνεια άλλων πλανητών και ότι τα υπολείμματα και τα συντρίμμια τους μπορούν να βρεθούν στον Άρη».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments