Focus

Χιου Χέφνερ: Η χήρα του μιλά για την ζωή στο κρεβάτι και τα όργια που γινόντουσαν

Χιου Χέφνερ: Η χήρα του μιλά για την ζωή στο κρεβάτι και τα όργια που γινόντουσαν

Πηγή Φωτογραφίας: Dailymail.co.uk/ Murrahy Sanders

Αν και υποσχέθηκε να μιλά μόνο θετικά για αυτόν μετά τον θάνατό του, οι αποκαλύψεις στα απομνημονεύματά της σοκάρουν

Η προτεραιότητα του Χιου Χέφνερ μέχρι το τέλος της πολυτάραχης ζωής του σε ηλικία 91 ετών παρέμενε το σεξ, λέει η χήρα του Κρίσταλ στο νέο της βιβλίο που πρόκειται να κυκλοφορήσει σε μερικούς μήνες.

View this post on Instagram

A post shared by In Touch Weekly (@intouchweekly)

Σύμφωνα με την Daily Mail, που απέκτησε πρόσβαση στο βιβλίο, η 37χρονη σήμερα γυναίκα που υπήρξε στο παρελθόν πετυχημένο μοντέλο του Playboy, περιγράφει στο βιβλίο της την «κόλαση» που ζούσε στο πλευρό του κατά 60 έτη μεγαλύτερου συζύγου της, που ήθελε να ελέγχει κάθε πτυχή της ζωής της, και ήταν μισογύνης και ναρκισσιστής.

Το βιβλίο έχει τίτλο «Only Say Good Things», από μία φράση που της είχε πει κάποτε ο Χέφνερ σε μια συζήτησή τους, ζητώντας της ουσιαστικά όταν φύγει από τη ζωή να μιλά μόνο θετικά για εκείνον.

«Κράτησα αυτήν την υπόσχεση για πέντε χρόνια. Αφού όμως έκανα αρκετή ψυχοθεραπεία και επουλώθηκαν οι πληγές μου, συνειδητοποίησα ότι έπρεπε να είμαι ειλικρινής για την ζωή μου στο πλευρό του. Αυτό το βιβλίο μιλά για το πώς θεραπεύτηκα μετά τη ζωή σε ένα τοξικό περιβάλλον» αναφέρει η 37χρονη για το βιβλίο της.

Οι αποκαλύψεις της Κρίσταλ Χέφνερ (η οποία θέλει να αλλάξει το επίθετό της μόλις ολοκληρώσει το διδακτορικό της στην ψυχολογία) στα απομνημονεύματά της είναι πολλές. Σύμφωνα με την ίδια, η κατάχρηση που έκανε ο ιδρυτής του Playboy στα βιάγκρα ώστε να μπορεί να διοργανώνει «όργια» ακόμα και στα βαθιά του γεράματα ήταν τέτοια, που είχε χάσει την ακοή από το ένα του αφτί.

«Ο Χεφ έλεγε πάντα ότι προτιμά να είναι κουφός και να συνεχίζει να κάνει σεξ. Ήταν παράξενο», γράφει στο βιβλίο η πρώην Playmate.

Σύμφωνα με το Page Six, η παρατεταμένη χρήση Viagra έχει συνδεθεί από διάφορες μελέτες με την απώλεια ακοής.

Η Κρίσταλ γνώρισε τον Χιου όταν ήταν 21 και εκείνος 81. Παρότι στο ξεκίνημα της γνωριμίας τους εκείνη πίστευε ότι αν μετακόμιζε στην έπαυλη του Playboy όλα τα όνειρά της θα γίνονταν πραγματικότητα, η ζωή της εκεί είχε αρκετές σκοτεινές πτυχές.

Ο ηλικιωμένος επιχειρηματίας ήθελε να ελέγχει κάθε λεπτομέρεια της καθημερινότητας της νεαρής συζύγου της, μέχρι το χρώμα βερνικιού που θα χρησιμοποιούσε για να βάψει τα νύχια της, που έπρεπε οπωσδήποτε να είναι διάφανο ή ροζ. Επίσης την πίεζε να συμμετέχει σε όργια με πολλές άλλες νεαρές γυναίκες. «Ήταν πολύ αμήχανο. Υπήρχαν στιγμές που δεν ήξερα καν πόσα άτομα ήταν στην κρεβατοκάμαρά μας. Ήταν πολύ άσχημη εμπειρία. Λέγαμε η μία στην άλλη: “τώρα ειναι η σειρά σου”. Καμία δεν ήθελε να βρίσκεται εκεί αλλά νομίζω ότι ο Χεφ πίστευε ακόμη στο μυαλό του ότι ήταν 40 ετών, και εκείνες οι νύχτες ενίσχυαν την εικόνα που είχε για τον εαυτό του. Σκεφτόταν πως “το έχει” ακόμα».

Η Κρίσταλ αναφέρεται επίσης στην πρώτη της βραδιά με τον Χιου, η οποία δεν ήταν καθόλου αξιομνημόνευτη, σύμφωνα με την ίδια. «Ό,τι μπορεί να θες, να φαντάζεσαι ή να περιμένεις από μια βραδιά, δεν ήταν αυτό», γράφει χαρακτηριστικά.

Ο Χιου Χέφνερ πέθανε το 2017, αφού υπέστη ανακοπή μετά από εκτεταμένη μόλυνση από το επιθετικό βακτήριο e-coli. Η χήρα του εξέφρασε τη θλίψη της με μια φορτισμένη συναισθηματικά δήλωση, όπου ανέφερε ότι ο άνδρας αυτός έσωσε τη ζωή της και την έκανε να αισθάνεται κάθε μέρα ότι την αγαπούν. Ωστόσο, τα χρόνια μετά τον θάνατό του η Κρίσταλ λέει ότι κατάφερε να ελευθερωθεί από την «πλύση εγκεφάλου» που είχε υποστεί και να συνειδητοποιήσει την αλήθεια για τη ζωή της στην έπαυλη του Playboy.

Mε πληροφορίες από Daily Mail, Page Six

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments