Πολιτική

Κασσελάκης: Απάντησε σε ομοφοβικό σχόλιο χρήστη: «Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» [vid]

Κασσελάκης: Απάντησε σε ομοφοβικό σχόλιο χρήστη: «Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Από τον τόπο καταγωγής του, τα Χανιά, ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία ως υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, ο Στέφανος Κασσελάκης. Τετάρτη 30 Αυγούστου 2023 (ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ)

Σε μία σειρά από βίντεο προσπάθησε να απαντήσει, όπως είπε, στα πιο ακραία σχόλια που δέχθηκε - Πώς πήρε δάνειο στις ΗΠΑ

Ο υποψήφιος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης με μία σειρά από βίντεο στα social media δίνει απαντήσεις στους επικριτές του.

Πιο συγκεκριμένα στα βίντεο που έχουν αναρτηθεί στους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απαντάει στα ομοφοβικά σχόλια, δίνει απαντήσεις σε όσους σχολιάζουν το γεγονός ότι εργάστηκε στην Goldman Sachs, στα ερωτήμα σχετικά με το εάν είναι εφοπλιστής, αλλά και σε εκείνους που λένε ότι στο παρελθόν εκθείαζε τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Τέλος αναφέρει ότι θέλει να απαντάει σε όλα αδιαμεσολάβητα.

Οι απαντήσεις του υποψηφίου προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Να ζήσει η Κρήτη με τον Ψηλορείτη! Αδερφές και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια»

Να ζήσει λοιπόν η Κρήτη, και όλα τα παλικάρια -αγόρια και κορίτσια- που έχουν το σθένος να ζουν την αλήθεια τους, να μην ντρέπονται να είναι ο εαυτός τους. Και να είναι υπερήφανοι γι’ αυτό το οποίο είναι.

«Ανέκδοτο: ένας εφοπλιστής στον ΣΥΡΙΖΑ!»

Εφοπλιστής χωρίς καράβια! Επιχειρηματίας είμαι. Και όποιος νομίζει ότι οι επιχειρηματίες πρέπει να είναι με τη Δεξιά έχει απόλυτα λάθος. Η Αριστερά είναι με την προκοπή. Είναι με τη σύννομη επιχειρηματικότητα. Και ποτέ δεν πρόκειται να το παραδώσουμε στη Δεξιά αυτό το επιχείρημα.

Πώς πήρε δάνειο στις ΗΠΑ

«Έκλεισα ραντεβού αύριο με την τράπεζα, για να ζητήσω δάνειο με προσωπική εγγγύηση και να αγοράσω βαπόρια όπως ο… αυτοδημιούργητος Κασσελάκης»

Θα σας αφηγηθώ λοιπόν ακριβώς πώς άρχισα. Και όλα τα στοιχεία για το κεφάλαιο το οποίο μπόρεσα να σηκώσω, και τι αγόρασα, και τι έχτισα, είναι δημόσια έγγραφα. Ας τα δουν, αντί να ειρωνεύονται.

«Δούλεψε στη Goldman Sachs όταν αυτή έπινε το αίμα της Ελλάδας!»

«Φανταστείτε τώρα ένα παιδί 21 ετών που αρχίζει -με τις επιδόσεις του- στην Goldman Sachs το 2009. Τι θα έλεγε η ΝΔ για αυτό; «Μα το παιδί δεν έχει βρει τις πρίζες ακόμα!».Λοιπόν, μην τρελαθούμε! Αν δεν είχα δουλέψει μέσα στο Κεφάλαιο, δε θα είχα καταλάβει την αλαζονεία που προέρχεται από εκείνο και σήμερα δε θα ήμουν αριστερός».

«Ο Κασσελάκης εκθείαζε τον Μητσοτάκη!»

Στην Ομογένεια τα πράγματα είναι κάπως διαφορετικά. Τον γνώριζα σε προσωπικό επίπεδο, αλλά πολιτικά τον θεωρώ καταστροφικό. Γι’ αυτό τον πολεμάω σκληρά. Και θα συνεχίσω. Τον Μητσοτάκη γνώριζα, με τον Τσίπρα πήγα. Αυτό και μόνο λέει πολλά.

Θέλω να απαντάω σε εσάς. Αδιαμεσολάβητα.

Διότι τα ΜΜΕ έχουν δική τους ατζέντα, ενώ εμένα η μόνη μου ατζέντα είναι η αλήθεια μου. Γι’ αυτό και έχω μαζέψει ό,τι χειρότερο, ό,τι πιο αρνητικό, ό,τι πιο καταδικαστικό έχει γραφτεί για μένα τις τελευταίες μέρες. Και απαντάω εδώ, μπροστά σας. Ξεκινάω λοιπόν: «Κάνει για αρχηγός της ΝΔ, όχι του ΣΥΡΙΖΑ».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments