Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Ερωτικές προβλέψεις Σεπτεμβρίου 2023

Πηγή Φωτογραφίας: cottonbro studio / PEXELS

Μετά από έναν Αύγουστο που έφερε μπερδέματα, εμπόδια και διλήμματα, ο Σεπτέμβριος είναι εδώ για να ρίξει φως στα συναισθήματα και στις επιθυμίες μας. Ο Άρης θα κινείται για ολόκληρο τον μήνα στο ζώδιο του Ζυγού, μια θέση που μας χαρίζει περισσότερη διπλωματία, αλλά από την άλλη μπορεί να μας κάνει λίγο πιο αναποφάσιστους και διστακτικούς.

ΚΡΙΟΣ Ο Σεπτέμβριος έρχεται για να βάλει σε τάξη τα συναισθήματα σας και την ερωτική σας ζωή, αφού η Αφροδίτη από τις 04/09 επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Λέοντα. Κάποιοι από εσάς μπορεί μέσα στον προηγούμενο μήνα να είχατε διλήμματα και να μην ξέρατε τι αποφάσεις να πάρετε, άλλοι είχατε επιστροφές από το παρελθόν που σας αναστάτωσαν ή κάνατε κάποιες νέες γνωριμίες, οι οποίες όμως σας έχουν δημιουργήσει ερωτήματα. Σιγά – σιγά λοιπόν θα βγείτε από αυτό το θολό τοπίο και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις σχέσεις σας και τους ανθρώπους που έχετε απέναντι σας. Τώρα θα συνειδητοποιήσετε εάν αξίζει να επενδύσετε σε ένα πρόσωπο, αν αυτό που ζήσατε είναι απλώς μια καλοκαιρινή ιστορία ή αν έχει περιθώριο εξέλιξης. Ο Άρης θα βρίσκεται για ολόκληρο τον μήνα στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι οι ισορροπίες μέσα στις σχέσεις σας θα είναι λεπτές και θα είναι εύκολο να εμπλακείτε σε καβγάδες και αντιπαραθέσεις. Προσπαθήστε να μην αρπάζεστε με το παραμικρό και δώστε περισσότερο χώρο και χρόνο στο άτομο που έχετε δίπλα σας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, στα μέσα του μήνα θα σας απασχολήσει σε μεγάλο βαθμό η καθημερινότητα και τα πρακτικά ζητήματα της σχέσης σας. Είναι επίσης πιθανό να αναπτυχθεί ένα ερωτικό ειδύλλιο μέσα στον χώρο εργασίας σας ή να έρθετε πιο κοντά με έναν/μια συνάδελφο σας, όμως προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι και να μην έχετε υψηλές προσδοκίες. Στις 29/09 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο σας. Αυτό το φεγγάρι σηματοδοτεί την ολοκλήρωση ενός κύκλου και αυτό σημαίνει ότι κάποιες σχέσεις με γερές βάσεις θα προχωρήσουν στο επόμενο στάδιο, ενώ κάποιοι θα αποφασίσετε να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο και να ακολουθήσετε το δικό σας μονοπάτι. Δεν θα λείψουν οι αποκαλύψεις, οι αναπάντεχες εξελίξεις και οι ανατροπές, επομένως καλό θα είναι να είστε έτοιμοι/ες για όλα.

ΤΑΥΡΟΣ Ένα από τα σημαντικότερα γεγονότα του Σεπτεμβρίου δεν είναι άλλο από την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 04/09 στο ζώδιο του Λέοντα. Από εδώ και στο εξής θα μπορέσετε να βάλετε σε μία τάξη τα συναισθήματα σας και να δείτε εάν αξίζει τελικά να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο που μπορεί να επανεμφανίστηκε από το παρελθόν. Θα σας δοθεί επίσης η ευκαιρία να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον. Στις 15/09 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο δίνει μια νέα πνοή στη ζωή σας και δεν αποκλείεται να κάνετε μια καινούρια γνωριμία μέσα από μια παρέα ή μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον, που θα σας βοηθήσει να πιστέψετε ξανά στον έρωτα και να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Προσπαθήστε όμως να είστε προσγειωμένοι και μην έχετε μεγάλες προσδοκίες. Την ίδια ημέρα, ο Ερμής γυρνάει ξανά σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει ότι οι παρεξηγήσεις θα λάβουν τέλος και σιγά – σιγά θα ξεκαθαρίσουν τα θέλω και οι επιθυμίες σας. Εάν λοιπόν μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες είχατε ένα πισωγύρισμα ή βρεθήκατε μπροστά σε ένα δίλημμα, τώρα θα καταφέρετε να σκεφτείτε πιο λογικά και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Η πιο ερωτική ημέρα του μήνα θα είναι στις 21/09, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μιλάει για πάθη και έντονες καταστάσεις. Είναι η κατάλληλη στιγμή για να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο, να εκφράσετε το ερωτικό σας ενδιαφέρον και να φερθείτε με τόλμη και αποφασιστικότητα. Ο μήνας θα σας αποχαιρετήσει με εκπλήξεις, απρόοπτα και αστάθεια, αφού στις 29/09 ο Ουρανός από το δικό σας ζώδιο θα σχηματίσει τετράγωνο με την Αφροδίτη. Θα υπάρξουν αναταράξεις και αποστασιοποίηση μέσα στις σχέσεις σας, ενώ δεν αποκλείεται να επαναστατήσετε ενάντια σε μια σχέση που σας καταπιέζει. Είναι μια ευκαιρία να αποδεσμευτείτε από παρελθοντικές συνήθειες που σας κρατάνε πίσω, αρκεί όμως να μην πληγώσετε αγαπημένα σας πρόσωπα.

ΔΙΔΥΜΟΙ Στο ξεκίνημα του μήνα, η Αφροδίτη επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Λέοντα και αυτό σας βοηθάει να βάλετε σε μια τάξη τη σκέψη σας και να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική. Είναι πιθανό μέσα στον προηγούμενο μήνα να κάνατε νέες γνωριμίες και επαφές ή να ακούσατε πολλά λόγια και υποσχέσεις από ένα πρόσωπο. Τώρα θα διαπιστώσετε τι από όλα αυτά έχει ουσία και υπόσταση και τι μπορεί να πάει ένα βήμα παρακάτω. Στις 15/09 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθάει να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα σε ό,τι αφορά ζητήματα σπιτιού και οικογένειας. Θα έρθετε πιο κοντά σε αγαπημένα σας πρόσωπα και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Σε αυτή την απόφαση θα βοηθήσει και ο κυβερνήτης σας Ερμής, αφού την ίδια ημέρα θα γυρίσει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο της Παρθένου. Με τον ορθόδρομο Ερμή θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας με αγαπημένα σας πρόσωπα, θα δείτε πιο ξεκάθαρα κάποια ζητήματα του παρελθόντος και θα συνειδητοποιήσετε τι πρέπει να αφήσετε πίσω σας. Στις 19/09 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, καθώς μπορεί εύκολα να εξιδανικεύσετε ένα πρόσωπο, να εμπλακείτε σε μπερδεμένες καταστάσεις και να παρασυρθείτε από φαντασιώσεις και ουτοπίες. Είναι σημαντικό να λειτουργήσετε βάσει λογικής και να μην παραβλέπετε τα σημάδια που μπορεί να σας δείχνουν ότι το άλλο άτομο δεν μπορεί να σας δώσει αυτά που θέλετε. Ο μήνας θα κλείσει με την Πανσέληνο στον Κριό στις 29/09, ένα φεγγάρι που μπορεί να φέρει μια νέα, αναπάντεχη γνωριμία μέσα από μια κοινή παρέα ή ακόμα και μέσα από το διαδίκτυο. Είναι επίσης πιθανό να έχετε κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με ένα πρόσωπο, όμως σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας και να μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις πάνω στην έξαψη της στιγμής.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ Με την επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία από τις 04/09 θα ανακτήσετε την αυτοεκτίμηση σας και θα συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που έχει πραγματική αξία για εσάς. Επιπλέον, θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά προβλήματα που μπορεί να προέκυψαν μέσα στη σχέση σας και θα βρείτε τη δύναμη να κάνετε αργά και σταθερά βήματα για να πάτε παρακάτω. Από τις 15/09 επιστρέφει και ο Ερμής σε ορθή πορεία και αυτό σημαίνει ότι σιγά – σιγά θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία μέσα στη σχέση σας και θα δοθεί ένα τέλος σε παρανοήσεις, ασυνεννοησίες και παρεξηγήσεις. Από τώρα και στο εξής θα μπορέσετε να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, να βρείτε λύσεις σε προβλήματα, να εκφράσετε τις σκέψεις σας και να κανονίσετε επιτέλους μια συνάντηση που μπορεί να συναντούσε εμπόδια. Γενικώς, με τον Ήλιο αλλά και τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, ο μήνας αυτός έχει έντονη δραστηριότητα και προσφέρεται για γνωριμίες, μετακινήσεις και εκδρομές ή επαφές με άτομα που σας εξάπτουν εγκεφαλικά. Το τρίγωνο Ήλιου – Πλούτωνα στις 21/09 μπορεί να φέρει μια παθιασμένη ερωτική γνωριμία ή μια συνάντηση που θα σας αγγίξει σε βάθος. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να έρθετε πιο κοντά ο ένας στον άλλον, να εξομολογηθείτε τις βαθύτερες σκέψεις σας, να ανοίξετε τα εσώψυχα σας. Η Πανσέληνος στον Κριό στις 29/09 πραγματοποιείται σε ένα κομβικό σημείο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στις υποχρεώσεις και στις ανάγκες της οικογένειας και του συντρόφου σας. Πριν πάρετε λοιπόν μια σημαντική απόφαση για την προσωπική ή την επαγγελματική σας ζωή, προσπαθήστε να μη βλέπετε τις καταστάσεις μονόπλευρα και να συμπεριλάβετε και τους αγαπημένους σας ανθρώπους στην εξίσωση.

ΛΕΩΝ Το ξεκίνημα του Σεπτεμβρίου θα είναι κομβικό για εσάς, αγαπητοί Λέοντες, αφού η Αφροδίτη από τις 04/09 επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας. Από τα τέλη Ιουλίου η ανάδρομη Αφροδίτη σας έβαλε μέσα σε μια διαδικασία αναθεώρησης και επαναξιολόγησης των σχέσεων σας και σας έφερε αντιμέτωπους με προβληματισμούς, διλήμματα και συναισθηματικές δυσκολίες. Ίσως να αισθανθήκατε ότι δεν παίρνατε αυτό που θέλατε από τους άλλους ή να μην ξέρατε τι αποφάσεις να πάρετε για την ερωτική σας ζωή. Από εδώ και στο εξής, οι καταστάσεις θα είναι πιο ξεκάθαρες και θα έχετε την ευκαιρία να εστιάσετε στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Θα βάλετε προτεραιότητα τις επιθυμίες της καρδιάς σας και θα διαπιστώσετε εάν έχει μέλλον μια σχέση που ξεκίνησε ή αναθερμάνθηκε μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Επιπλέον, από τις 15/09 γυρνάει και ο Ερμής σε ορθή πορεία στην Παρθένο και αυτό σημαίνει ότι θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά και πρακτικά ζητήματα μέσα στη σχέση σας που μπορεί να είχαν δημιουργήσει προβληματισμούς και παρεξηγήσεις. Στις 23/09 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα γλυκάνει την καρδιά σας και αν είστε αδέσμευτοι δεν αποκλείεται να κάνετε μια νέα γνωριμία ή να έχετε μια συνάντηση που θα σας βοηθήσει να επουλώσετε τις πληγές σας. Ωστόσο, ο μήνας θα κλείσει με αναταραχές και απρόοπτα, αφού στις 29/09 κορυφώνεται το τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού. Εάν αισθάνεστε ότι μια σχέση δεν σας ικανοποιεί ή σας καταπιέζει με κάποιο τρόπο, τώρα θα αποφασίσετε να κάνετε επιτέλους την επανάσταση σας. Είναι βέβαια εξίσου πιθανό ένα άτομο να απομακρυνθεί ξαφνικά από κοντά σας ή να αντιμετωπίσετε μια συμπεριφορά που θα σας σοκάρει, επομένως προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και να μην πιέσετε τις καταστάσεις παραπάνω από όσο πρέπει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ Εάν τον τελευταίο καιρό αισθάνεστε ότι βρίσκεστε μέσα σε μια συναισθηματική σύγχυση και δεν ξέρετε πώς να διαχειριστείτε το παρελθόν και τις καταστάσεις εκείνες που έχουν μείνει για κάποιο λόγο ανεκπλήρωτες, από τις 04/09 η Αφροδίτη σε ορθή πορεία πλέον θα σας βοηθήσει να βάλετε σε μια τάξη όλο αυτό το συναισθηματικό χάος. Θα κλείσετε κύκλους, θα δείτε τι έχει πραγματική αξία για εσάς και θα είστε σε θέση να αφήσετε πίσω σας οτιδήποτε δεν λειτουργεί πια. Σε όλη αυτή τη διαδικασία βοηθάει και η Νέα Σελήνη του μήνα που πραγματοποιείται στο ζώδιο σας στις 15/09. Το φεγγάρι αυτό δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας, να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και να αποδεσμευτείτε από ανθρώπους και καταστάσεις που δεν σας επιτρέπουν να πάτε παρακάτω. Ωστόσο, καλό θα ήταν αυτές τις ημέρες να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σε ανθρώπους που υπόσχονται πολλά και μοιάζουν πολύ καλοί για να είναι αληθινοί. Προσπαθήστε να βλέπετε τις καταστάσεις όπως πραγματικά είναι και μην προβάλλετε στους άλλους τις δικές σας προσδοκίες και φαντασιώσεις. Την ίδια ημέρα, ο κυβερνήτης σας Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο σας και αυτό σημαίνει ότι θα πάψουν επιτέλους τα μπερδέματα, οι ασυνεννοησίες και οι παρεξηγήσεις. Η επικοινωνία με τους γύρω σας θα αποκατασταθεί και θα δείτε πιο ξεκάθαρα εάν μια γνωριμία ή μια επανασύνδεση που έγινε μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να προχωρήσει παρακάτω. Η πιο ερωτική ημέρα του μήνα για εσάς θα είναι στις 21/09, αφού το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα εκτοξεύει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και σας δίνει την ευκαιρία να αναζωπυρώσετε μια σχέση. Αυτή η όψη σας χαρίζει θάρρος, τόλμη και αποφασιστικότητα και αν είστε αδέσμευτοι δεν θα διστάσετε να διεκδικήσετε ένα πρόσωπο. Ο μήνας κλείνει με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Κριού στις 29/09, ένα φεγγάρι που σας καλεί να εμβαθύνετε στις καταστάσεις και να έρθετε σε επαφή με όλα εκείνα τα συναισθήματα που κρατάτε στην αφάνεια. Είναι επίσης πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια θέματα εμπιστοσύνης, επομένως προσπαθήστε να μην επιτρέψετε σε φοβίες, ανασφάλειες και απωθημένα να σαμποτάρουν τις σχέσεις σας. Προσοχή επίσης σε αποκαλύψεις που μπορεί να αφορούν μια κρυφή ή παράνομη σχέση.

ΖΥΓΟΣ Ο Άρης θα βρίσκεται για ολόκληρο τον μήνα στο δικό σας ζώδιο και είναι αλήθεια ότι δεν θα λείψουν οι εντάσεις, οι αντιπαραθέσεις και οι συγκρούσεις. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να αφήσετε στην άκρη τον εγωισμό και να εκμεταλλευτείτε τον Άρη για να πάρετε επιτέλους πρωτοβουλίες, να δράσετε και να πάρετε τις καταστάσεις στα χέρια σας. Ο δικός σας κυβερνήτης, η Αφροδίτη, επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία από τις 04/09 και αυτό σημαίνει ότι σιγά – σιγά οι καταστάσεις θα πάρουν την τελική τους μορφή και θα κάνετε ένα ουσιαστικό ξεκαθάρισμα μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο και τις φιλικές σας σχέσεις. Θα διαπιστώσετε ποια άτομα σας ταιριάζουν, ποιους θέλετε δίπλα σας και ποιοι μπορούν να υποστηρίξουν τα σχέδια και μπορείτε να κάνετε μαζί όνειρα για το μέλλον. Στις 15/09 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο, δηλαδή στο πιο κρυφό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, ενισχύει αυτή τη διαδικασία και δίνει την ευκαιρία να κλείσετε κύκλους και να αποβάλλετε από τη ζωή σας ανθρώπους που δεν κάνουν καλό στην ψυχική σας υγεία. Ταυτόχρονα, η ορθή πορεία του Ερμή την ίδια ημέρα σας βοηθάει να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα, ενώ αν μέσα στις προηγούμενες εβδομάδες είχατε επαφές με ανθρώπους από το παρελθόν ή είχατε κάποιες κρυφές συναντήσεις, τώρα θα διαπιστώσετε εάν μπορείτε να βασιστείτε σε αυτά τα άτομα και να εμπιστευτείτε τα λεγόμενα και τις υποσχέσεις τους. Στις 23/09 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσάς και δεν αποκλείεται να έχετε μια γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο ή μια συνάντηση μέσα από μια παρέα ατόμων που θα σας βοηθήσει να επουλώσετε τις πληγές σας. Ο μήνας θα κλείσει με την Πανσέληνο στον δικό σας άξονα στις 29/09, ένα φεγγάρι που σας καλεί να εστιάσετε στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Θα προβληματιστείτε σχετικά με ένα πρόσωπο και θα αναρωτηθείτε εάν αξίζει να κάνετε κι άλλους συμβιβασμούς και υποχωρήσεις ή αν θα πρέπει να επιβάλλετε τις δικές σας επιθυμίες. Αν είστε αδέσμευτοι, μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω – κάτω, ενώ κάποιοι από εσάς θα νιώσετε ότι ένας κύκλος έχει κλείσει και θα αποφασίσετε να απομακρυνθείτε από ένα πρόσωπο που δεν σας προσφέρει αυτά που θέλετε. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι και λογικοί και αποφύγετε τις παρορμητικές αποφάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ Η Αφροδίτη επιστρέφει από τις 04/09 σε ορθή πορεία σε ένα κομβικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι οι καθυστερήσεις, τα εμπόδια και οι αναβολές στα επαγγελματικά θα λάβουν τέλος, κάτι που θα σας βοηθήσει να βάλετε επίσης σε μια τάξη συναισθηματικά ζητήματα και να ανταποκριθείτε καλύτερα σε θέματα οικογένειας και σπιτιού. Στις 15/09 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε μια νέα αρχή στην κοινωνική σας ζωή, όμως το σημαντικότερο είναι ότι θα έχετε την υποστήριξη φίλων στα όνειρα σας. Είναι επίσης πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι πιο ερωτικό ή να κάνετε μια ρομαντική γνωριμία από το διαδίκτυο που θα σας δημιουργήσει πολλές προσδοκίες. Την ίδια ημέρα, η επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία στην Παρθένο θα δώσει τέλος σε παρεξηγήσεις και παρανοήσεις που μπορεί να υπήρξαν μέσα στις παρέες και στον κοινωνικό σας περίγυρο. Τώρα πλέον ξέρετε σε ποιους μπορείτε να στηριχτείτε και ποιοι συμμερίζονται τα σχέδια που έχετε για το μέλλον. Στις 21/09 το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα φέρνει παθιασμένες ερωτικές συναντήσεις ή μια νέα γνωριμία που θα σας αγγίξει σε βάθος. Εκμεταλλευτείτε αυτή την ημέρα για να έρθετε πιο κοντά σε ένα πρόσωπο ή για να εξομολογηθείτε σκέψεις και συναισθήματα που κρατούσατε κρυμμένα. Ο Σεπτέμβριος θα κλείσει με το εκρηκτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 29/09, μία όψη που φέρνει αναταραχές, αστάθεια και αποστασιοποίηση μέσα στις σχέσεις σας. Είναι σημαντικό να προσπαθήσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες στο τέλος του μήνα και να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις. Προσοχή επίσης σε γνωριμίες που ξεκινάνε τώρα και μπορεί από τη μια να σας ενθουσιάσουν και να σας ανανεώσουν, αλλά ενδεχομένως να μην έχουν διάρκεια στον χρόνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ Ο Άρης θα κινείται για ολόκληρο τον μήνα στο ζώδιο του Ζυγού και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να υπάρξουν αναταραχές και εντάσεις μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο και στις φιλικές σας σχέσεις, επομένως είναι σημαντικό να είστε ψύχραιμοι και συγκρατημένοι απέναντι σε εριστικές συμπεριφορές. Από την άλλη πλευρά, είναι πιθανό μέσα στο επόμενο διάστημα να δείτε πιο ερωτικά ένα φιλικό πρόσωπο ή να κάνετε μια παθιασμένη γνωριμία μέσα από το διαδίκτυο. Στις 19/09 η αντίθεση Ήλιου-Ποσειδώνα μπορεί να φέρει σύγχυση και συναισθηματικά μπερδέματα. Καλό θα είναι να είστε επιφυλακτικοί απέναντι σε νέες γνωριμίες ή σε ανθρώπους που δίνουν μεγάλες υποσχέσεις και δημιουργούν προσδοκίες. Μην παραβλέπετε τα ελαττώματα των άλλων και μην εξιδανικεύετε καταστάσεις μόνο και μόνο επειδή έχετε ανάγκη να ξεφύγετε από την ανιαρή πραγματικότητα και να ζήσετε κάτι ρομαντικό. Στις 23/09 το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για εσάς, γιατί θα σας δώσει την ευκαιρία να αφήσετε πίσω σας τις ανασφάλειες και τα τραύματα του παρελθόντος. Αν είστε αδέσμευτοι, είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να έχετε μια συνάντηση που θα σας δώσει νόημα και θα σας βοηθήσει να ατενίσετε το μέλλον με αισιοδοξία. Ο Σεπτέμβριος θα κλείσει με την Πανσέληνο στον Κριό στις 29/09, δηλαδή σε ένα φιλικό ζώδιο για εσάς. Αυτό το φεγγάρι μιλάει για ξεκαθαρίσματα μέσα στην ερωτική σας ζωή και δεν αποκλείεται να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο που δεν σας προσφέρει την επιβεβαίωση που θέλετε. Αποκαλύψεις και νέες ερωτικές γνωριμίες μπορεί να σας ενθουσιάσουν, ενώ αν είστε μέσα σε μια σταθερή σχέση η Πανσέληνος σας βοηθάει να την ανανεώσετε, αρκεί όμως να βάλετε στην άκρη τον εγωισμό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ Από τις 04/09 η Αφροδίτη επιστρέφει ξανά σε ορθή πορεία στον Λέοντα και αυτό για εσάς σημαίνει ότι θα μπει ένα τέλος στη συναισθηματική σύγχυση που μπορεί να έχετε βιώσει από τα τέλη Ιουλίου. Κάποιοι από εσάς μπορεί να είχατε εμπλακεί σε ίντριγκες ή σε απαγορευμένες καταστάσεις, άλλοι ήρθατε αντιμέτωποι με φοβίες, ανασφάλειες και απωθημένα που κλόνισαν τις σχέσεις σας. Η ορθόδρομη Αφροδίτη θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την εμπιστοσύνη απέναντι στον σύντροφο σας και θα σας δώσει την ευκαιρία να εκφράσετε τα βαθύτερα συναισθήματα σας στο άτομο που έχετε απέναντι σας. Το ζήτημα της συναισθηματικής εγγύτητας είναι πολύ σημαντικό τώρα για εσάς και αυτό που έχετε ανάγκη είναι μια βαθιά και ουσιαστική σύνδεση και όχι μια εφήμερη σχέση για να περνάτε την ώρα σας. Με τον Ήλιο και τον Ερμή σε ορθή πορεία στην Παρθένο μέσα στον μήνα θα ανακτήσετε την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση σας, θα πάρετε ρίσκα και θα νιώσετε ότι μπορείτε να κάνετε ξανά σχέδια για το μέλλον. Στις 21/09 με το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να κάνετε μια παθιασμένη γνωριμία που θα σας δώσει ένα καινούριο νόημα και θα σας βοηθήσει να βγείτε από τη ζώνη ασφαλείας σας και να κάνετε ριζικές αλλαγές στη ζωή σας. Ο Σεπτέμβριος σας αποχαιρετάει με την Πανσέληνο στον Κριό στις 29/09, ένα φεγγάρι που βάζει στο επίκεντρο το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Αν το τελευταίο διάστημα έχετε αφιερώσει πολύ χρόνο και ενέργεια στις υποχρεώσεις σας, τώρα καλείστε να δώσετε προτεραιότητα στα συναισθήματα σας και στις βαθύτερες ανάγκες σας. Είναι επίσης πιθανό να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες αποκαλύψεις σχετικά με ένα πρόσωπο ή να κάνετε μια αναπάντεχη ερωτική γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ Είναι γεγονός ότι οι διαπροσωπικές σας σχέσεις ήταν στο μάτι του κυκλώνα από τις 23/07 με την Αφροδίτη σε ανάδρομη πορεία στον Λέοντα. Ο Σεπτέμβριος λοιπόν έρχεται για να ξεκαθαρίσει τις καταστάσεις και να σας βοηθήσει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για την αισθηματική σας ζωή. Αρκετοί από εσάς βρεθήκατε μπροστά σε διλήμματα, δεν ήσασταν σίγουροι για τις προθέσεις ενός ατόμου ή είχατε εμπλακεί σε μια κατάσταση που δεν σας ικανοποιούσε και δεν σας έδινε αυτά που θέλετε. Η ανάδρομη Αφροδίτη μεγέθυνε προβλήματα που υπήρχαν ήδη μέσα στη σχέση σας και είναι επίσης πιθανό να επανήλθε ένα πρόσωπο από το παρελθόν που σας δημιούργησε δεύτερες σκέψεις. Από τις 04/09 με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία πλέον όλα θα αρχίσουν να παίρνουν τον δρόμο τους και θα είστε σε θέση να κρίνετε τις καταστάσεις μέσα από μια πιο ξεκάθαρη ματιά. Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τα θέλω και τις επιθυμίες σας και θα κρατήσετε στη ζωή σας εκείνο το άτομο που έχει αποδείξει έμπρακτα ότι μπορεί να σταθεί δίπλα σας. Στις 15/09 η Νέα Σελήνη στην Παρθένο σας βοηθάει να κάνετε μια νέα αρχή και να απαλλαγείτε από τις φοβίες και τις ανασφάλειες που μπορεί να σας κρατάνε πίσω. Προσπαθήστε μόνο να είστε όσο πιο ρεαλιστές και προσγειωμένοι γίνεται αυτές τις ημέρες και μην εμπιστευτείτε άτομα που δεν δείχνουν να είναι ξεκάθαρα απέναντι σας. Στις 21/09 το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα εκτοξεύει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση και σας δίνει την ευκαιρία να έρθετε πιο κοντά με ένα πρόσωπο που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα φέρει μεταμορφωτικές αλλαγές στη ζωή σας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Χείρωνα στις 23/09 σας καλεί να πιστέψετε ξανά στην αγάπη και μπορεί να φέρει γνωριμίες, επαφές και συζητήσεις που θα σας απαλύνουν τα τραύματα και τις πληγές σας, επομένως μη διστάσετε να ανοίξετε την καρδιά σας. Ο Σεπτέμβριος κλείνει με το ανατρεπτικό τετράγωνο Αφροδίτης-Ουρανού στις 29/09, μια όψη που μπορεί να φέρει αντισυμβατικές σχέσεις για τους αδέσμευτους ή μια επιθυμία να σπάσετε δεσμά και να διεκδικήσετε περισσότερη ελευθερία μέσα σε μια ήδη υπάρχουσα σχέση. Τα απρόοπτα και οι εκπλήξεις είναι μέσα στο κλίμα των τελευταίων ημερών του μήνα, επομένως χρειάζεται ψυχραιμία.

ΙΧΘΥΕΣ Με τον Ήλιο και τον Ερμή στο ζώδιο της Παρθένου, ο μήνας αυτός φέρνει στο προσκήνιο θέματα συντροφικότητας και σας καλεί να εστιάσετε στις διαπροσωπικές σχέσεις. Θα αναρωτηθείτε ποια άτομα αξίζει να είναι δίπλα σας, εάν θα πρέπει να μπείτε μέσα σε μια καινούρια σχέση ή αν θα πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία σε ένα πρόσωπο. Η Νέα Σελήνη στις 15/09 σηματοδοτεί μια νέα αρχή και σας βοηθάει να βάλετε σε μια τάξη τις σκέψεις και τα συναισθήματα σας. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να κάνει μια νέα γνωριμία, όμως καλό θα είναι να μη βιαστείτε να ανοίξετε ακόμα όλα τα χαρτιά σας ή να επενδύσετε σε ένα άτομο που δεν γνωρίζετε καλά. Ο Ποσειδώνας από το δικό σας ζώδιο θολώνει την κρίση σας και μπορεί να σας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις ή να δημιουργήσει λανθασμένες εντυπώσεις για ένα πρόσωπο ή μια κατάσταση. Το θετικό νέο του μήνα όμως, δεν είναι άλλο από την επιστροφή του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 15/09. Είναι αλήθεια ότι ο ανάδρομος Ερμής δημιούργησε παρεξηγήσεις, ασυνεννοησίες και προβλήματα στις σχέσεις σας μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες. Μπορεί να επανεξετάσατε μια κατάσταση, να επιστρέψατε σε ένα άτομο από το παρελθόν για να κλείσετε εκκρεμότητες ή να διαπιστώσατε ότι ένα πρόσωπο δεν είναι τελικά αυτό που είχατε στο μυαλό σας. Από εδώ και στο εξής λοιπόν με τον Ερμή σε ορθή πορεία, η επικοινωνία σας θα αποκατασταθεί και η σκέψη σας θα ξεκαθαρίσει. Θα μπορέσετε να πάρετε αποφάσεις βασισμένες στη λογική και μπορεί να έχετε εξελίξεις σχετικά με ένα πρόσωπο. Στις 21/09 το τρίγωνο Ήλιου-Πλούτωνα μπορεί να φέρει και μία καινούρια ερωτική γνωριμία ή μια συνάντηση που θα σας προκαλέσει έντονα συναισθήματα και με κάποιο τρόπο θα σας αλλάξει ριζικά. Στις 29/09 η Πανσέληνος στον Κριό θίγει θέματα συναισθηματικής αλλά και υλικής ασφάλειας και σας καλεί να αναρωτηθείτε εάν είστε σε μια κατάσταση που σας προσφέρει τη σταθερότητα που αναζητάτε ή σας δημιουργεί περισσότερη ανασφάλεια. Θα πρέπει να προσέξετε τις αντιδράσεις σας και να μη λειτουργήσετε σπασμωδικά, γιατί κάτι τέτοιο μπορεί να φέρει συγκρούσεις ή ακόμα και ρήξεις μέσα στη σχέση σας. Προς το τέλος του μήνα μπορεί να λάβετε απρόσμενα μηνύματα ή να έχετε αναπάντεχες εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments