Αθλητισμός

ΑΕΚ: Με Λιβαι Γκαρσία η λίστα για το Europa League [vid]

ΑΕΚ: Με Λιβαι Γκαρσία η λίστα για το Europa League [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363015] CHAMPIONS LEAGUE 2023-2024 / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ / ΑΕΚ - ΝΤΙΝΑΜΟ ΖΑΓΚΡΕΜΠ (KLODIAN LATO / EUROKINISSI)

H AEK δήλωσε τους παίκτες της λίστας της για τους αγωνες στο Europa League. Σε αυτήν την λίστα βρίσκεται και ο Λιβαι Γκαρσία που απουσίασε απο τον αγωνα με την Αντβερπ στην Αθήνα.

Να θυμίσουμε πως η ΑΕΚ βρίσκεται σε ομιλο με με Αγιαξ, Μπράιτον και Μαρσέιγ στο 2ο ομιλο.

Η λίστα αποτελείται από τους:

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ: Στάνκοβιτς, Αθανασιάδης, Γκίνης, Θεοχάρης.

ΑΜΥΝΤΙΚΟΙ: Μουκουντί, Μοχαμάντι, Ρότα, Βίντα, Μήτογλου, Χατζισαφί, Σιντιμπέ

ΜΕΣΟΙ: Σιμάνσκι, Γιόνσον, Γκατσίνοβιτς, Πινέδα, Μάνταλος, Γαλανόπουλος

ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ: Άμραμπατ, Γκαρσία, Τσούμπερ, Αραούχο, Πόνσε, Ελίασον, Πισάρο.

Η τρομερή κίνηση του Αλμέιδα την ώρα που γνώριζε την αποθέωση – Δείτε τι έκανε… [vid]

Ακόμα μια σκηνή αποθέωσης από τους φίλους της ΑΕΚ βίωσε ο Ματίας Αλμέιδα! Αυτή τη φορά μετά την ψυχωμένη νίκη (2-3) της ομάδας του επί του Βόλου, με τους περίπου 3,5 χιλιάδες φίλους του «δικεφάλου» που βρέθηκαν στο Πανθεσσαλικό Στάδιο να τραγουδούν ρυθμικά το όνομά του.

Μάλιστα, ο Αργεντινός τεχνικός όχι μόνο ανταπέδωσε το χειροκρότημα -σφίγγοντας και τις γροθιές του- αλλά πήγε στο πέταλο και έκανε… high five με τους φίλους της ομάδας που ήταν στα κάγκελα.

ΑΕΚ: Νίκη με πρωταθληματική ψυχή, τεράστιας αξίας…

Ο Γιώργος Τσακίρης γράφει για το διπλό της ΑΕΚ στον Βόλο το οποίο απογειώνεται σε επίπεδο σημασίας λόγω συνθηκών – συγκλονιστικός Γιόνσον και υστερόγραφα… Το ζητούμενο για την ΑΕΚ του Ματίας Αλμέιδα, όπως και ο ίδιος άλλωστε το εξήγησε στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου (όπου είπε φοβερά και σημαντικά πράγματα), ήταν η νίκη με κάθε τρόπο. Έτσι ακριβώς και έγινε, ήρθε το διπλό, κόντρα σε όλα με κάθε τρόπο! Διότι υπήρχε μεγάλη επιθυμία, μεγαλύτερη προσπάθεια ελέω συνθηκών, περισσότερο λύσσα για να φύγει λίγο η… μαυρίλα των κακών σερί αποτελεσμάτων. Επιβεβαιώθηκε πως η ομάδα ήταν απόλυτα έτοιμη πνευματικά για να το κάνει αυτό, να βγάλει αντίδραση, να πάρει νίκη και να πάει στη διακοπή όπως ακριβώς απαιτείται για να προετοιμαστεί για το ματς με Ολυμπιακό.

Έτσι όπως ήρθε η επικράτηση της ΑΕΚ μάλιστα, έχει μεγαλύτερη αξία για το εσωτερικό της ομάδας, από ότι αν οι νταμπλούχοι επικρατούσαν με 0-4 σβηστά και με απόλυτη κυριαρχία! Αυτή είναι προσωπική εκτίμηση. Έφερε ακόμη μεγαλύτερη ένωση στο εσωτερικό του ποδοσφαιρικού τμήματος, έβγαλε τα περσινά καλά στοιχεία στο γεγονός ότι δεν συμβιβάζεται με την αποτυχία (γεγονός που έδειξε και με την Ντινάμο Ζάγκρεμπ βέβαια και επιβεβαιώνει πως θα το έχει και φέτος), με την ισοπαλία, θέλει μόνο τη νίκη. Χωρίς να αλλάζει σχέδιο και ποδοσφαιρική νοοτροπία, όχι χωρίς πλάνο, ακόμη και με δέκα παίκτες όπως γράφει το gazzetta.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments