Ελλάδα

Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βόλο [vid]

Κακοκαιρία Daniel: Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Βόλο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ΣΤΗ ΜΗΛΙΝΑ ΠΗΛΙΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ / EUROKINISSI)

Η Πολιτική Προστασία με νέο μήνυμα απαγορεύει την κυκλοφορία στους κατοίκους

«Σαρώνει» τη Μαγνησία και το Βόλο η κακοκαιρία Daniel. Ήδη ένας άνθρωπος έχει χασεί τη ζωή του κι ένας ακόμη αγνοείται στο Βόλο. Λίγο πριν τις 11 εστάλη μήνυμα στους κατοίκους του Βόλου για απαγόρευση της κυκλοφορίας λόγω επικίνδυνων καιρικών φαινομένων.

Νωρίτερα, το 112 ήχησε στους κατοίκους του Βόλου και της Μαγνησίας επισημαίνοντας τον αναγκαίο περιορισμό των μετακινήσεων, λόγω του φαινομένου της κακοκαιρίας Daniel που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Μήνυμα από το 112 για περιορισμό των μετακινήσεων έλαβαν μετά τις 9.30 το πρωί και οι κάτοικοι της Θεσσαλονίκης.

Το πρόβλημα επιτείνεται κυρίως στο κέντρο, όπου από την συνεχόμενη καταιγίδα οι δρόμοι έχουν μετατραπεί σε ποταμία και έχουν ακινητοποιηθεί εκατοντάδες αυτοκίνητα στις λεωφόρους Λαμπράκη, Δημητριάδος, Ιάσονος, Αργοναυτών, Λαρίσης και Αθηνών και οι κάθετοι δρόμοι κατεβάζουν από τα ορεινά, λόγω τεράστιες ποσότητες βρόχινου νερού που δεν μπορεί να απορροφήσει το δίκτυο αποχέτευσης.

Κλειστές είναι σήμερα οι δημόσιες και οι δημοτικές Υπηρεσίες στον Βόλο και τη Μαγνησία λόγω της κατάστασης που επικρατεί από την σφοδρή κακοκαιρία και τα πλημμυρικά φαινόμενα. Για τον λόγο αυτό οι εργαζόμενοι δεν μετέβησαν στις δουλειές τους.

Μεγάλα προβλήματα έχουν ήδη καταγραφεί στον δρόμο Βόλου-Αγριάς όπου έχει διακοπεί η κυκλοφορία στο ύψος της Παιδόπολης αφού ο παρακείμενος χείμαρρος έχει πλημμυρίσει και έχουν μεταφερθεί τόνοι χωμάτων και φερτών υλών, με αποτέλεσμα να έχει διακοπεί η επικοινωνία με το παραλιακό Πήλιο και τα χωριά του Νοτίου Πηλίου να είναι αποκλεισμένα.

Στη Μηλίνα, στο νότιο Πήλιο, έχει πλημμυρίσει το παραθαλάσσιο θέρετρο σε όλη την έκτασή του και παράλληλα σημειώνονται προβλήματα ηλεκτροδότησης στην περιοχή.

Hellenic Train: Ακυρώνονται τα δρομολόγια Λάρισα-Βόλος-Λάρισα

Παράλληλα, τα δρομολόγια στη σιδηροδρομική γραμμή Λάρισα -Βόλος -Λάρισα δεν πραγματοποιούνται, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments