Ελλάδα

Πλημμύρες στην Φθιώτιδα: Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση από την περιοχή Κόμμα [vid]

Πλημμύρες στην Φθιώτιδα: Μήνυμα του 112 για απομάκρυνση από την περιοχή Κόμμα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΟΠΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΒΕΛΕΣΙΩΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΝΤΟΝΗ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΗ ΣΤΗ ΦΘΙΩΤΙΔΑ (ΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ ΝΑΣΟΣ / EUROKINISSI)

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Κόμμα Φθιώτιδας προκειμένου να απομακρυνθούν απ' αυτήν και να κατευθυνθούν προς Λαμία λόγω πλημμυρικών φαινομένων.

Μήνυμα του 112 εστάλη στους κατοίκους της περιοχής Κόμμα Φθιώτιδας προκειμένου να απομακρυνθούν απ’ αυτήν και να κατευθυνθούν προς Λαμία λόγω πλημμυρικών φαινομένων.

Συγκεκριμένα το μήνυμα αναφέρει: «Εάν βρίσκεστε στην περιοχή Κόμμα Φθιώτιδας απομακρυνθείτε προς Λαμία λόγω πλημμυρικών φαινομένων στην περιοχή. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Μήνυμα από το 112 για απαγόρευση κυκλοφορίας στη Λαμία, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων έλαβαν οι κάτοικοι της παριοχής.

Κακοκαιρία Daniel: Τρίτος νεκρός – 82χρονος στην Καρδίτσα [vid]

Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμού ενός 82χρονου αγνοούμενου στην Καρδίτσα, η οποία επλήγη από την κακοκαιρία Daniel.Ο ηλικιωμένος, αγνοούνταν στον Ελληνόπυργο, εντοπίστηκε και ανασύρθηκε από στελέχη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Μουζακίου. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι καταπλακώθηκε από όχημα.Οι ίδιες πηγές σημειώνουν ότι οι Πυροσβέστες τον απεγκλώβισαν και τον μετέφεραν στο ασθενοφόρο το οποίο δεν μπορούσε να πλησιάσει το σημείο.O 82χρονος είναι ο τρίτος νεκρός της κακοκαίριας Daniel.

Μαγνησία: «Μάχη» για ένα μπουκάλι νερό στον Βόλο – Πάνω 200.000 άνθρωποι χωρίς ρεύμα [vid]

Η κακοκαιρία που σαρώνει την περιοχή έχει αφήσει ανυπολόγιστες καταστροφές, πάνω από 200.000 ανθρώπους στον Βόλο και τα προάστιά του χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα για περισσότερες από 30 ώρες, δεν υπάρχει πόσιμο νερό, τηλεπικοινωνίες και ίντερνετ και δεν λειτουργούν οι συγκοινωνίες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments