Lifestyle

Κλέλια Ρένεση: «Μια Ελλάδα σε καταβύθιση, μια βυθισμένη πολιτεία στα λασπόνερα, αυτοί είμαστε»

Κλέλια Ρένεση: «Μια Ελλάδα σε καταβύθιση, μια βυθισμένη πολιτεία στα λασπόνερα, αυτοί είμαστε»

Πηγή Φωτογραφίας: Κλέλια Ρένεση: «Φρικιαστική φωτό από τα αδέρφια μου στη Βοιωτία που ζουν εφιάλτη» | Gossip-tv.gr

«Άιντε γιατί τους τα ‘χω μαζεμένα. Κάνουν ότι γουστάρουν»

Η Κλέλια Ρένεση ξέσπασε με ένα ποστ της στο facebook με αφορμή τα γεγονότα που συμβαίνουν στη χώρα μας τις τελευταίες ημέρες. Φωτιές, πλημμύρες και ο θάνατος του 36χρονου Αντώνη.

«Δεν αντιδρούμε όταν η λιτότητα χτυπάει τους διπλανούς μας και δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους. Δεν αντιδρούμε όταν αποχαρακτηρίζουν τη μια natura μετά την άλλη. Δεν αντιδρούμε όταν αφήνουν αναίσχυντα να καίγεται όλη η δασική περιουσία της χώρας μας. Δεν αντιδρούμε όταν καίγονται εκατοντάδες σπίτια και περιουσίες συμπολιτών μας. Δεν αντιδρούμε όταν μια βροχή μπορεί να πνίξει μια ολόκληρη πόλη, μας έκαναν να το έχουμε συνηθίσει. Δεν αντιδρούμε όταν δυο τρένα συγκρούονται μεταξύ τους λόγω εγκληματικής αμέλειας και χάνονται δεκάδες ζωές νέων ανθρώπων.

View this post on Instagram

A post shared by Klelia Renesi (@klelia_renesi)

Δεν αντιδρούμε όταν με τα golden visa κ airbnb η στέγαση στα αστικά κέντρα είναι αδιανόητα δύσκολη πλέον, και στα νησιά οι δάσκαλοι κοιμούνται σε σκηνές γιατί δεν βρίσκουν σπίτι. Δεν αντιδρούμε που το ένα νοσοκομείο μετά το άλλο κλείνουν, και όσα δεν κλείνουν υπολειτουργούν, εξευτελίζοντας όλη την έννοια την δημόσιας ιατρικής περίθαλψης, με ράντζα, να στάζουν ταβάνια, κατσαρίδες, γερόντια στα υπόγεια ξεχασμένα με τους καθετήρες τους. Δεν αντιδρούμε οταν τα σχολεία μας είναι υποστελεχωμένα απο καθηγητές κ περνάνε πλέον ολόκληρες χρονιές που τα παιδιά δεν έχουν καθηγητές χημείας η φυσικής, που τα κτήρια είναι κρύα κ θυμίζουν φριχτες κ απάνθρωπες φυλακές, που τουρτουρίζουν τα παιδιά απ’ το κρύο και απ’ την έλλειψη θαλπωρής.

Δεν αντιδρούμε όταν οι ιδιωτικοποιήσεις των παροχών ρεύματος μας έφεραν στη θέση να δουλεύουμε για να πληρώνουμε τους παρόχους κ να μην περισσεύει ψίχουλο. Δεν αντιδρούμε όταν οι πολιτικοί μας εκπρόσωποι μας ευτελίζουν εμπαίζοντας με τη νοημοσύνη μας με όλους τους τρόπους. ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΜΑΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ! Δεν αντιδρούμε όταν αντί για πυροσβέστες, δασολόγους, δάσκαλους κ γιατρούς, το κράτος προσλαμβάνει παππάδες κ αστυνομικούς.

Δεν αντιδρούμε όταν οι ταλαίπωροι καίγονται ζωντανοί από σόμπες για να βγάλουν τη νύχτα. Δεν αντιδρούμε που στέλνουμε όπλα σε έναν ξένο πόλεμο ξένων συμφερόντων. Δεν αντιδρούμε που η κατάντιας της κοινωνίας μας είναι πλέον τέτοια που αν πας να μπεις στο πλοίο τελευταία στιγμή, προτιμούν να σε σκοτώσουν απ’ το να σε διαχειριστούν..(έχουμε και δουλειές ρε αδερφέ).

Αλλά μην τυχόν κ μας κλείσουν τη θέση του παρκινγκ, θα γίνει ο κακός, χαμός. Θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει τους παρτακηδες. Άιντε γιατί τους τα ‘χω μαζεμένα. Κάνουν ότι γουστάρουν.

Αλλά μην τυχόν κ μας κλείσουν τη θέση του παρκινγκ, θα γίνει ο κακός, χαμός. Θα τους πάρει κ θα τους σηκώσει τους παρτακηδες. Άιντε γιατί τους τα ‘χω μαζεμένα. Κάνουν ότι γουστάρουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments